шо име ќе беше тоа :pos2:
so ne razbiras???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо име ќе беше тоа :pos2:
tie igraa vo region samo sega gi isklucija od natprevaruvanjeшто стана со Братство Стење, ако не се лажам лани играше во истава лига??
ako apokalipto dade gol na koja bilo ekipa odma treba site da se otkazite od fudbal toj ima tri levi noze i refleks pobrz od mrtov konj izvini apo ama zalam mora da se znae vistinata plus nikogas nemas zaigrano za fk podmocani ake igras ko ke vodime ili gubime so nad tri gola go imas mojot kapitenski zborАсамати јас ќе ги решам.
А бе не се чудам на името, јас сум од Ресен а ова е ресенско село и не знаев дека има фан клуб.Ако имате нешто да кажете за клубов, арно, ако не не се чудете за имево и не коментирајте.
eee tepam jas tepam pokvareni i potkupeni arbitri i onaka znam deka ako ne go natepam pak gubime ke svirni 2 -3 penali i aj igraj zatoa bare neka ja okrkaИмам ама само 5 мин - ти се степа со судијата и ја прекинаа.
Своите почетоци ги бележи во ФК Дојранско Езеро но некаде на 16-17 години Беласица која беше извор на таленти го пронајде и него:wink:Мазнов е од дојран но мислам дека кариерата ја почна во Беласица. Ако грешам сорри!
Има и доста други, севе од поранешниве репрезентативци, Саша Ќириќ Слога (Умин Дол) Кумановско, Вујадин Станојковиќ Речица (Речица) Кумановско, после браќата Борче, Горан и Зоран Јовановски, не ми текнува од кое село се, кариерата ја почнаа во Борец (Жилче) или Зеграп (Ратае) Тетовско, Мирсад Јонуз Единство (Милино).....Тука си сосема во право и нема сомнежи дека не е така.Еве уште еден пример:Горан Мазнов(ФК Дојранско Езеро)