Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Черепи на руси и на бугари.Чух веке дека си бил во родниа ми град,па бил си на Шипка?Za cherepite na rusite zboruvas???
Vie......rusi ste?
I mislam deka posle poslednite oficialni stavovi na vashata (usrana) drzava vo vrska so Makedonija vasata poseta na sajtov kako i vasata `dobrososedska` politika se BESPREDMETNI !
ZBOGUM (stari prijatelu)
Чуда се понекога зашто е можно да има таква глупост и омраза на тоа бел свет.греоти :nesum::pos2: навистина понекогаш ми е жал за туркомонголчињава или како јас што љубам да речам татариве
Фала и на тебе.За разлика от тиja cо омразата познавам видно малко повеке географиja от нив.фала на поздравот :pos2: ама баш ист таков и јас на тебе![]()
Loso ve ucat na geografija i istorija u Bugarija...Фала и на тебе.За разлика от тиja cо омразата познавам видно малко повеке географиja от нив.
Кога намериш Татарстав на мапата на Европа пиши ми приватна:helou: .Па ако сакаш и GSM да ти дам,кога доjдеш во Хасково.:helou:Loso ve ucat na geografija i istorija u Bugarija...
Tuka lezi zajakot.:wink:
Тамо накадето вие сте трагнали,ние веке сме тамо.Минали сме по подобен пат.И това шо имаме сме си го направили ние и не треба да се срдиме на други.Истото е и со вас-това шо сте си го направили вие треба да го приемите.ФМИ а да прочиташе малце погоре ке сватеше дека јас не ве мразам вас туку тоа што го праите :helou: патем.....јбг вие нешто појке имате од ромите.....
A be ne mi begaj od temata.Кога намериш Татарстав на мапата на Европа пиши ми приватна:helou: .Па ако сакаш и GSM да ти дам,кога доjдеш во Хасково.:helou:
Тамо накадето вие сте трагнали,ние веке сме тамо.Минали сме по подобен пат.И това шо имаме сме си го направили ние и не треба да се срдиме на други.Истото е и со вас-това шо сте си го направили вие треба да го приемите.
За жал навистина не си чул,ни видел.A be ne mi begaj od temata.
Nemas takov sogovornik koj sto ke ti dozvoli da ja prefrlis na skros drug muabet,nitu pak takov koj sto ne ve poznava dovolno.
Odlicno ve poznavam.
Odlicno vi gi znam stavovite i stremezite.
I nema zosto javno (publi4no) da se lazeme i da se kolneme na ljubov i razbiranje.
1.Na samitot na NATO u Bukurest...delegacijata na Bugarija,prekutno gi podrza grcite ili mene taka mi se cini(me lazat ocite i ushite)?
2.Oficijalni bugarski politicari javno izjavuvaat (ili mene pak me lazat ocite i usite) deka sme bugari ili ne?
3.Planot so grcite vi e osueten.:wink:Oni go menuvaat imeto...a vie posle toa `objasnuvate` koj e toj narod sto zivee vo Makedonija.
hahahaha...:kesa: sramota !
Pa nie ne se rodivme na granka be o komsija...
Jasno ni e i na nas so kakva artilerija ne gagjaat.
Pa ...soodvetno vrakjame.
SBOGOM !
Do novi sre6ti.:wink:
Преговорите за НАТО ке ви се сторат како детска игра,со това кое ви чека пред ЕУ,веруваj!po koj podoben pat ste minale be nepodoben eden,pa kaj vas tamo vo tatarija nema nitu E od evropa.
За жал навистина не си чул,ни видел.
БГ гласа ЗА влез.От много време велим-имате подржка да НАТО и ЕУ,па со услови-добрососедски относи.Това е единственното.Ако можеш да покажеш каде во официално државно ниво е велино това?
Кога велиш нешто поне даj докази.
Па намери Татарскан на мапата на Европа веке?:helou:
Bespredmetno e da probuva covek da napravi muabet so vas...Преговорите за НАТО ке ви се сторат како детска игра,со това кое ви чека пред ЕУ,веруваj!
Тамо каде сакате да влезете-ЕУ и НАТО,ние векв сме тамо:helou: Па вие ни сте во НАТО,ни имате почнати преговори за ЕУ.Лажа нешто или е вистина?
Еве ти от една недела шо вели Прванов.Па ако тамо не е jaсно дека имате подржка за влез во НАТО и ЕУ,здраве да е.Bespredmetno e da probuva covek da napravi muabet so vas...
Vie (bugarite na forumov) ili ste lobotomirani ili ste plateni da gi izvrtuvate rabotite.I toa onaka kako sto na vas vi odgovara i kakvi sto vo realnosta NE SE !
Pa vidi si gi izjavite na Prvanov i Kalfin vo poslednive nekolku meseci,kako i oficijalniot stav na Sofija vo vrska so priemot na Makedonija vo nato i prikazi gi.
Umoren sum da davam kontri na nevistini.
I da se pravam na `konstruktiven prijatel i komsija` so nekoj sto edvaj ceka da go svrtam grbot i da mi zarie eden noz.
BESPREDMETNI SE RASPRAVITE so vas.
Nema logika da se trosat bilo kakvi resursi.(umstveni,vremenski...)
Talk to the hand.