БУГАРИЈА = ЕУ?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ra да.:smir: Има право да живее...јас не сум нацист...но мразам кога се спротиставуваат...па за нив сите Македонски херои се татари :tapp: не знам дали да се смеам или плачам на нивните глупости. Интересни се на блогов а напишам нешто од историја одма тие татарско и тоа било...цепки.:tapp:

Ако ги мразиш, ко мене - смеј се..
Ама, ако имаш балем малку сипматија за оваа изгубена етничко-популистичка формација, плачи, оти за жалење и за плачење се...
И допрва ќе бидат...за само 5-10 години ќе доаѓаат во Македонија и ќе се пишат македонци от дјадо и прадјадо...
Памти ми ги зборовит, па ќе видиш, колку и невозможно тоа денес да изгледа на прв поглед..
А, ќе одат и во Србија, и таму ќе станат благонадежни срби....како што беше до 1990,,,

Ама, ако имаш балем малку сипматија за оваа изгубена етничко-популистичка формација, плачи, оти за жалење и за плачење се...
И допрва ќе бидат...за само 5-10 години ќе доаѓаат во Македонија и ќе се пишат македонци от дјадо и прадјадо...
Памти ми ги зборовит, па ќе видиш, колку и невозможно тоа денес да изгледа на прв поглед..
А, ќе одат и во Србија, и таму ќе станат благонадежни срби....како што беше до 1990,,,
What’s up dude? You like Sci-Fis a? Me either.

Или пиши македонски или летај од овде.
Ѓупскиот јазик на кој пишуваш јас не го разбирам..
Ако не знаеш македонски, еве може српски, хрватски, словенски, полски, чешки, руски....
Други - не знам, јас не сум `от европејскија с`јуз`!

македончета(скоро може и новомакедончета):-) ,за 2007 година бугариjа има повеке од 6 милиарди еуро странски инвестиции,таа година ке бидат повече.след 10 години бугариjа нема да ја познаете.аиде со здраве

Абе каква сака нека е. Нас не интересира само Македонија.

македончета(скоро може и новомакедончета):-) ,за 2007 година бугариjа има повеке од 6 милиарди еуро странски инвестиции,таа година ке бидат повече.след 10 години бугариjа нема да ја познаете.аиде со здраве

Zaklucok: posle deset godini bugarija nema da postoi.

A Makedonija ke bide obedineta:helou:

Или пиши македонски или летај од овде.
Ѓупскиот јазик на кој пишуваш јас не го разбирам..
Ако не знаеш македонски, еве може српски, хрватски, словенски, полски, чешки, руски....
Други - не знам, јас не сум `от европејскија с`јуз`!
A Беровкси може?

Во кој сојуз влегле ПРОПАДНАЛ...Жив малер се бугариве...

Друже тие се умрени да се Македонци :smir:

Македонци да ма срби никогаш другарице.
O.k O.K
Se razbravme.
Srbi nejkete da bidete posto oni mnogu tepaat...
(malku ako mene me prasas).
E sega...i nie makedoncite ke vi objasnime cija majka crna volna prede...
:toe:
pa ke vikate:
mani gi upm...makedonci nikogas nejkeme da bideme!

Nema druga razbiracka so takva napast kako vas.

Zevsus остај го не јадел ќутек во вреќа ко мал :tapp: а не знам само што ме цитира мене кога никаде не спомнав срби...ако неговиот коментар се должеше на зборот Друже што го употребив па време е изгледа да се запознае со Тито односно со минатото наше

добро знаеме дека знаеш македонски....не се мачи татарски да збориш....уствари џабе плетеш така пошто ништо не те разбрав..ај преиспитај си ја „историјата„ па тогаш кажи ми или да ти дадам линк од мојот блог да видиш кој сте и што сте?
Не мога чисто македонски,по татарски никогаш не сум зборувал.Ке вервам на блога ти или ке вервам на черепите на Шипка?Много интересно коj ви е учил на географиja.Татарстан е далеку во Азиja,па доколкото знам МК е на Балкан.
Биди поздравена:smir:

Ке вервам на блога ти или ке вервам на черепите на Шипка?.
Za cherepite na rusite zboruvas???
Vie...:toe:...rusi ste?

I mislam deka posle poslednite oficialni stavovi na vashata (usrana) drzava vo vrska so Makedonija vasata poseta na sajtov kako i vasata `dobrososedska` politika se BESPREDMETNI !
ZBOGUM (stari prijatelu):vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom