JimmyHoFFa
NAVIGATOR
На влезот во Ченто има плац со половни велосипеди може да начекаш нешто.Препорака за некој половен велосипед со ефтина цена каде може да се купи знае ли некој??? 1500-1800 денари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На влезот во Ченто има плац со половни велосипеди може да начекаш нешто.Препорака за некој половен велосипед со ефтина цена каде може да се купи знае ли некој??? 1500-1800 денари
Подалеку од Мах, толку. Присобери уште некој денар и барај нешто подобро.Има ли некој искуство со ваков точак , вреди ли за парите , како се деловите , проблеми...
![]()
Овој ми е така симпатичен , а и за буџетот е супер , и редно време е да си го сменам кинезот
![]()
Зашо бе , се крши ли ? Деловите ли се лоши?Подалеку од Мах, толку. Присобери уште некој денар и барај нешто подобро.![]()
Кинезарија тешка, деловите катастрофа. Ако сакаш да купиш нешто што ќе ти служи долго време, заборави го Мах. Се произведуваат во Кина, во "гаража" фабрики, тука кај нас само ги склопуваат.Зашо бе , се крши ли ? Деловите ли се лоши?
Абе можам да го земам за многу поевтина цена од таа , и да го скршам рамот за една година пак ке ми се исплатиКинезарија тешка, деловите катастрофа. Ако сакаш да купиш нешто што ќе ти служи долго време, заборави го Мах. Се произведуваат во Кина, во "гаража" фабрики, тука кај нас само ги склопуваат.
подобро земи си го овој, на попуст ќе дојде скоро иста цена![]()
Модел: MEN - 860
Величина: 26"
Механизам: SHIMANO MFTZ-21
Преден Амортизер
Алуминиумски Рам
Алуминиумски Бандаж
Алуминиумско Педало
Крапонка гума наменета за црни патишта
Диск напред и Диск назад V-Brake
Најновиот модел за пренос на брзини од Shimano
Велосипедот е со 21 брзини
Добар е за асфалт?
Ако е така, не знам зошто бараш мислење. Пали, вози, фрли.Абе можам да го земам за многу поевтина цена од таа , и да го скршам рамот за една година пак ке ми се исплати,а и јас нема да идам на планина со него , до ваму до таму и толку
Не се ни склопуваат тука!Склопени доаѓаат.Еден сервисер што работи таму вика,ако ние ги склопуваме еден нема да склопиме.Све ќе се скршат при склапањеКинезарија тешка, деловите катастрофа. Ако сакаш да купиш нешто што ќе ти служи долго време, заборави го Мах. Се произведуваат во Кина, во "гаража" фабрики, тука кај нас само ги склопуваат.
Пушти ги ти овие што зборат.Земи си го,но незаборавај успат да го земеш и оваАбе можам да го земам за многу поевтина цена од таа , и да го скршам рамот за една година пак ке ми се исплати,а и јас нема да идам на планина со него , до ваму до таму и толку