Тамарче
Ако одам во Битола..
На сето овоа имам а дадам коментар дека е само една тинеџерска помешаност на поимови.:pos2: Како прво како би можела да бидеш сигурна дека се заљубуваши и одљубуваш во други машки???Тоа не ми е малце логично...И мој совет ако на пример некогаш дојде ред да се вљубиш на вистински начин тогаш:чувај си го оноа што го сакаш за да го имаш инаку многу лесно ке го изгубиш и потоа ке ти остане само да се каеш.И имам уште еден заклучок да ти дадам...немој да ми се налутиш но според мене ти уште делуваш како неискусна во вистинската љубов:smir: .А за флертот и заведувањето имам да прокоменмтирам дека е навистина интересно но не е и најинтересно...секогаш има поинтересни работи само треба да ги побараш околу тебе.Од интересното има и уште поинтересно!И конечен заклучок за темава одмене е дека...неможеш да бидеш сигурна восебе дека не сакаш,или да бидеш сигурна дека се вљубуваш во други додека го држиш зарака љубениот ти.Многу си збунила некој работи...![]()
A дали негде Сатори рече дека за неа се работи? Прашваше општо, шо мислиме ние за та работа.
И ако читаш постој ќе прочиташ дека сама кажа дека досега се има еднаш заљубено и дека само него и го гледале очите.