Фотографии од Тоше?

• Креатор на темата Креатор на темата Ivon4ee
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Pred nekoj den dobiv edna ideja da napravam album od moeto angelce Tose.Sakam albumot da sodrzi okolu 1000 sliki.Pa baram pomos od site zainteresirani.Onie sto imaat sliki od Tose gi molam da gi spodelat.Za da mi pomognat da ja ostvaram mojata zelba.Tose 4ever in my heart.

Dobra ti e temava i ideava. Samo kazi vo kakva smisla album. Objasni poopsirno. Inace da najdam nekoja dobra slika ke ja postoram.

Мислам дека сака да си направи лично нејзин албум со 1000 слики од Тоше(различни).

Aaaaaaaaa. Sega svativ. Epa da najdam nekoja dobra i odma ke ja postiram. :smir:

Da da sama da si napram sakam ako najdis prati :back:

Tose_Nenad_640.jpg

Ај кажи прво каков албум планираш да правиш
Дигитален?
Печатен?
За профит?
Од љубов?
Треба малце повеќе од само слики:wink: треба да го осмислиш албумот прво што како зошто.
Јас почнав со еден проект ама го прекинав зашто немаше заинтересирани:( Да направам една голема слика од Тоше составена од други мали слики

Ја обожавам сликата!!
IMG_7681.jpg

tose.jpg

Едит:
Точкест, идејата ти е прекрасна!

Od ljubov.Za mene sakam album a cek so ti bese tebe idejata?Jas ke ucestvuvam.

I fala mnogu za pomosta

долго време барам една слика од Тоше,ја видов на телевизија,а на интернет не можам никаде да ја најдам.сликата е од тие сликаните на Матка,за албумот Божилак,Тоше е во бела кошула,и гледа нагоре и се моли...ако некој ја има...однапред фала:smir:

Ивонче ајде http://images.google.com, http://images.yahoo.com, има тој и доста сајтови... :)

Da ama od tamu site si gi simnav zato sakam uste aman de do tolku ne sum glupa.

долго време барам една слика од Тоше,ја видов на телевизија,а на интернет не можам никаде да ја најдам.сликата е од тие сликаните на Матка,за албумот Божилак,Тоше е во бела кошула,и гледа нагоре и се моли...ако некој ја има...однапред фала:smir:
Ne znam za koja slika zboras ama ke pobaram pa ke ti postiram ako ja najdam mozi ja imam

Ja па сега прочитав дека бараш 1000слики од Тоше. Многу се стварно:) али ај ваљда ќе ги собереш

еве и една моја производња:)
In_Loving_Memory_of____by_gocesup.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom