Фудбал

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Дали фудбалот ви е хоби?Колку играте,и дали играте фудбал?

Мене ми е хоби, играм фудбал скоро секоја недела

Ако не си приметил, имаш цел подфорум за Фудбал каде можеш да ги најдеш вакви теми, или слични на оваа.

Епа ако има избришете ја темата јас видов во Хоби нема отворена тема фудбал и отворив!

pa fudbalot mi e najgolemata strast i hobi isto taka . igram skoro sekoj den i zamor jok nikogas

Кога бев помал,играв секој ден.Сеа нема толку играчи.....па играм помалце....еднаш во месецот...

Секој ден играм фудбал.Посебно сеа не си доаѓам дома а и плус и глеам фудбал.Сепак најважна споредна работа е фудбалот.

Fudbal igram 2 nedelno imam mn dobro timce ako saka nekoj da se presmetame slobodno neka izrazi zelba :vozbud:

Фудбалот го играм чисто ради забава еднаш или 2 пати неделно. И кога губам не се нервирам зашто и не сум толку јак. Само седим во одбрана зашто сум по физички силен па да не можат да пројдат противниците.

Па фудбал играм кога можам.Откако престанав да тренирам играм 1-2 неделно со другарите и плус 2 пати на физичко.

Мене фудбалот ми е хоби скоро секој ден играм

Кога ке не праша тренерот на тренинг што сакаме за загревање, секогаш велиме фудбал, без двоумење.:toe::toe: ТОА Е СТРАСТ НЕНОРМАЛНААААААААААААААА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom