Во центар со Васко Eфтов

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Школски пример - Како размислува бугароманче*!! :tapp:

Сигурно Демиан не би бил среќен ако документите биле уништени, туку можеби посакувал документите да се чуваат во Македонија и он да може да ги пронајде ??? Што викаш за таква опција?

*бугароман - човек со патолошка потреба да биде мразен, и да лелека за Мајка Б'лгарија.

И оние документи кој останаа во Македонија,беа уништувани како во Прилеп,поради недоволна грижа на државава,да обезбеди соодветни простории за таква намена.Значи не се само Срби или Бугари криви,за чување на архивските податоци понекогаш е крива и Македонската влада,особено онаа по осамостојувањето од `91ва.:toe:

Повторно едни те исти типови вметнуваат нова вештачка поделба на Македонскиот народ.

Васко Ефтов го прашува Слободан Угриновски, кој сака да го виде на Споменик среде плоштад, Тоше или Александар Македонски..И овој како од пушка...Тито...Ц ц ц ц....:tapp:

Васко Ефтов го прашува Слободан Угриновски, кој сака да го виде на Споменик среде плоштад, Тоше или Александар Македонски..И овој како од пушка...Тито...Ц ц ц ц....:tapp:
Хахахахах...па...човекот не живее во оваа димензија...:pos2:

Значи машината е стартувана...

Едни те исти типови ката-ден наметнуваат нови вештачки поделби на Македонскиот народ. Де поделба на словени и антички Македонци, де ова новово Тоше или Александар, ќе видиме која ќе бидне идната нова наметната поделба на која треба да загризе Македонецот, а спремена во ,,грчка,, кујна.

А овој стручњаков за све и свашта...порка мизерија.

А го слушал Божидар Димитров и Краси К., а некои овдешни наши ,,експертутки,, или ,,новинари,, нема ама никаква разлика во нивните ставови.

Хахахахах...па...човекот не живее во оваа димензија...:pos2:
Живее во петта димензија...во димензија каде Тито е бессмртен и вечен...димензија во која има само негови споменици од Токио до Лос Анџелес...таа димензија е Зона Сумрака...:tapp:

На Васко поделбите му се во крвта, ако нема што да дели ќе измисли ништо. Последната емисија не сум ја гледал а претпоследната беше за Правниот факултет и поделбите на него.
Целата тема му беше утната а и емсијата.

Едно од прашањето му беше зошто професорите од правниот факултет најмногу учествувале во правењето на законите. Па еден убаво му одговори да не сакаш професорите од медицинскиот најмногу да учествуваат.

инаку тој ќе си замисли нешто и меле ли меле, а соговорниците сака да му служат само за декор.

Овој испадна најподмукото копиле што сум го видел ја во животов мој.

Прееска ја гледав емисијата, отишол Васе во Софија да се распраша каква била таа изјава на Бојко Борисов за економско превземање и ребугаризација преку инвестирње овде.
На страна ставовите на тој Бојко, копилево така подмукло и претенциозно вадеше изнудуваше одговори за некоја си поделба на западна и источна Македонија меѓу земчовците и бугарите, тоа е мајсторија. Ма те дестабилизации те Балкански војни, абе триста мрачни сценрија извади ради неинтеграција Европска Унија.
Впрочем на крај ја повтори теоријата на Фрчко во Прилеп што изблебетал.

Овој испадна најподмукото копиле што сум го видел ја во животов мој.

Прееска ја гледав емисијата, отишол Васе во Софија да се распраша каква била таа изјава на Бојко Борисов за економско превземање и ребугаризација преку инвестирње овде.
На страна ставовите на тој Бојко, копилево така подмукло и претенциозно вадеше изнудуваше одговори за некоја си поделба на западна и источна Македонија меѓу земчовците и бугарите, тоа е мајсторија. Ма те дестабилизации те Балкански војни, абе триста мрачни сценрија извади ради неинтеграција Европска Унија.
Впрочем на крај ја повтори теоријата на Фрчко во Прилеп што изблебетал.

Малку беше дискутабилно зошто ставовите што ги изнуди беа само од Бугари,немаше ни еден Македонец.Или мислише дека Македонците најмалку знаат што ќе биде со нивната Македонија?За Фрчко е дискутабилно колку се чувствува Македонец,па и јас да сум на негово место неговите изјави не би ги земал во обзир.:toe:

Пред неколку години имаше афера со овој Ефтов(и со неговата компанија Ефтов продукција) и со Комерцијална Банка за наплата на рекет. Пребарав малку по нетов и ја најдов следнава информација:
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=A758E1B7745FB145AAD393642C21DAAC
Колку што се сеќавам многу бргу се се заташка. Васко Ефтов е само еден од бедните примери за начинот на кој што функционира нашето новинарство.

Најверојатно овој работи само емисии по порачка.

Марионета прве класе?

Секаде каде кандидати се од ВМРО и СДС го вика кандидатов од СДС и некој ,,аналитичар,,(леле од терминиве ме фаќа серка), а за Гостивар ги викнал и Бејта и Османи.

Независно новинарство?...тикви со расол.

Најверојатно овој работи само емисии по порачка.

Марионета прве класе?

Секаде каде кандидати се од ВМРО и СДС го вика кандидатов од СДС и некој ,,аналитичар,,(леле од терминиве ме фаќа серка), а за Гостивар ги викнал и Бејта и Османи.

Независно новинарство?...тикви со расол.

Da da , osobeno ako si Vmro-ovec , i ako :drk: od lepite nezavisni vesti na Latas.

Ако некој ја најде емисијата кога Ефтов објаснува како се формирани партиите (од пред неколку години) нека ми пише пм да се договориме да му ја платам/ или да се трампаме имам доста снимено, жив се јадам што ја немам баш таа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom