Tool

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
треба да ги слушаш повеќе, имат еден тон добри песни

да и јас мислам дека повеќе треба да ги слушаш и ќе видиш дека сите се добри позз

Тууууууууууууууллллл!!!!!!!човече кој прогресии и психоделии го бележат имево!Само пофалби до бендов, многу ги сакам пошо се стварно поразлични и јаки!!:smir:

ејјј го форматирав компјутерот и сеа немам ниедна песна од тул....

Баш и баш не знам песни од 'Tool' , ама пеачот на 'Тool' има една песна со 'Deftones' песната се вика 'passenger' слушнете ја . Пеачот мислам дека се викаше Maynard ако не се чажам и има ептен добар глас. Сеа сакам да симнам песни од нив малце да видам шо песници имаат. :)
KoRn..!! Па и ти не моеш да кажеш дека KoRn се најдобри ... И мене ми се најомилен бенд ама не викам дека се најдобри .Ти треба малце осет и треба да сватиш дека се е до вкусот за музика :wink:

абе шо тресате од корн до тул има многу разлика бе алоо... безврска муабети само ... како прво тие се два различни правци како ќе ги споредиш кои се подобри... niKorn имаш многу јак аватар:smir:

Абе чоек погрешно си ме сватил :)
И ја викам да не се споредуваат ...
Btw фала за аватарот освен ако не ме зезаше :)

тул се магија :vozbud:
ги обожавам . Парабола ми е најинтресна песна ма да имам уше многу убај :wink:
Ме бендисуваат оти имаат внесено преголема спиритуалност во музиката .. :vozbud::vozbud:

Ѕверки!!!!

SCHISM! :vozbud:

Најбоље!:)

Ја слушам и го пишувам постов :)

Целиот албум е многу добар, ептен се навлеков на Тул во последно време. Не само ради што се добри песниве, туку ми е интересно што низ цел албум можеш да пронајдеш нешто што те потсеќа на fibonacci sequence. Го проучував албумот и истражував, многу интересни работи разбрав и научив, фасцинирана сум од музиката на Тул. Дур не го проучам овој албум од А до Ш не мрдам на друг.
Ако навистина ги сакате и слушате Тул сигурно и веќе го знаете ова, но доколку не го знаете прочитајте тука, навистина интересно. :)

И да, темава е за Тул а 2 од 3 нејзини страни се толку неповрзани, повеќе се збори за Корн од колку за Тул, па ве молам величете ги бендовите што ги сакате на нивните теми, а ако немаат отворете им, не мора да ги упропастувате другите теми. (Не би било лошо и да ја средат модераторите темава :icon_lol: )

Поздрав:​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom