Писмо :):):)

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаха јака фора се писмава.

..Hahaha...
..I dvete se starichki ama nema veze sekoj pat se gazam od smeenje..
Muhahahhahahahha..
x)

HA HA HA HA HA HA HA HA, Pismava se zakon!!!:pos2: :pos2: :pos2:

хахахахааа:pos2:
ги знам и двете писма,старички се,ама пак се смешни

многу јако составено xaxa

хахахххахаххаа ЗАКОН ЗАКОН!!. ми го разубавивте денот кој што почнува а треба да легнувам :pos2:

Од првото писмо ова ме изнасмеа

А брат ти Радојче, он е стварно за никаде. Замисли, ја затвори вратата од колата, а клучевите беа внатре. Мораше да се врати во станот да го земе дупликат клучот за да не извлече од колата. Катастрофа !!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::vozbud::pos2: Баш се добри писмата:pos2::vozbud::pos2:

Прв пат ги читам писмава, ама верувајте дека паднав од стол од смеење. :pos2:
Закон се и писмото на city и писмото на mari4eto. :pos2:
Од кај ви се, жити се, се скинав од смеење. :pos2:

Дилеми пред крај
Јас сум многу среќен човек. Со девојка ми (која е стварно одлична) излегуваме повеќе од една година и со тек на време одлучивме да се земеме. Меѓутоа, цело време имаше еден мал проблем кој ми сметаше - нејзината убава помала сестра. Мојата идна балдска, која имаше 22 години, носеше тесни кратки сукњи и генерално многу многу не сакаше прслуци. Таа редовно се наведнуваше кога беше во моја близина и секогаш добивав повеќе од добар поглед. Ова мораше да биде намерно, бидејќи таа никогаш не се однесуваше така околу другите.

Еден ден, сестра и ми се јави и ме викна кај нив дома за да сме разгледале нешто околу поканите. Беше сама кога пристигнав и уште на влез ми шепна дека имала чувства за мене кои повеќе не можела да го сокрие. Ми рече дека сакал да ме има барем еднаш пред засекогаш да и се посветам на сестра и. Бев во тотален шок, не можев да кажам ниту збор.

"Одам горе во спалната, ако сакаш да имаш едно последно диво уживање, само дојди и земи ме," ми рече пред да си замине..

Стоев во шок додека ја гледав како се качува по скалите. Стоев таму за момент и потоа се свртев и по најкраткиот пат излетав низ влезната врата.

Ја отворив вратата и се залетав кон колата, кога таму целото мое идно семејство стоеше и ми аплаудираше.

Со солзи во очите, мојот иден дедо, ме гушна и рече "Многу сме среќни што го мина нашиот мал тест. И да сакавме не можевме да најдеме подобар маж за нашата ќерка. Добредојде во нашето семејство."

Поента?

Секогаш чувајте ги кондомите во автомобилот!

Те сакам..Јави ми се кога ке биде безбедно да се приберам дома... ..........:pos2::pos2::pos2:

забегани се! пак ова над мене закон е:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom