Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто почиња 1ва песна па после 5та песна дали е цела поема
--- надополнето: 14 септември 2012 во 17:38 ---
А како се прави со Гугл хром принт.

Луѓе нашколо ни рекоа стип да нацртаме незнам ќе имало некоја изложба па ако може помош околу приказна-текст за стрип ликовите ја ќе си ги цртам :) (Рок до сабота :) )

Чисто онака како идеа а мислам дека ќе имаш добар ефект, зошто не пробаш да “стрипизираш“ некоја народна приказна, можеби некоја од песните на Кочо Рацин (ако не е барано да имаш долга приказна од 100+ слики) или нешто од Марко Цепенков да одбереш...

Требе на А4 формат да нацртаме 5 сликички :S

Ах велешани :D другар - че отвори на чичко гугул и напиши си стип и таму ќе видиш милион идеа и мислам дека разбираш англиски така да ќе си најдеш некоја идеја за нашколо:D

одам јас така попат кога гледам една јаболкница. на јаболкницата многу јаболка. се качив на јаболкницата и ги обрав јаболката. другиот ден ги продадов јаболката и сега сум многу среќен.

тука имаш од 4 до 6 слики минимум

Дали некој има нешто за Малечката фадета? На нет барав ама се е едно исто. Ако имате пратете ми во лична порака или пак можете и на емаил.
jasakamnate@hotmail.com

Благодарам однапред.

Mi treba esej na tema naseto srce e trezor,ako go isprazni eden covek naednas,ke se upropasti
pojma si neam so da pisam pomagajte

Ауууф некој ја преместил темата за киндле во Хардвер. Ај и тука ќе прашам. Го симнав програмчево од Амазон за праќање книги од компјутер на киндл мејлот. Програмава го бара мојот Амазон акаунт. А мене книгиве сите симнати нелегално, страв ми е да го напишам.

Незнам дали сум на вистинското место но сакам да прашам предлог за некоја книга.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom