Trance журки

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
штета, баш ми се идеше на една долга транс журка,

Имате сеа во сабота на козјак журче на кого му се иде, ајмо хипици :) имате инфо за журот негде по форумов, ја го постирав баш, само не знам каде точно :pos:
бумски

EDITINg :)
Бујрум кој не читнал и остало инФо
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1401875&postcount=30

А шо е тоа Козјак? :/

По лошо шо ја откажаја, за нешто друго за 14 или 15 ти ке има?

Во најава....

Транс фестивал во Богомила во Август

...

транс,па не е лошо да се дојди,само да има вода за гасење на жедта
ay.gif

mans каде точно ќе биде журкава на Козјак, (мислам не местото) дали ќе биде на висорамнината од кај што се гледа езерото.

На самиот срт на планината ќе биде журот :) башка што ќе има и ознаки по патот до самој места злочина :pos:

Да доловиме малце мистика и пре амбиенат :wink:

2830710.jpg

1448157.jpg

1596407.jpg

untitled.jpg

Ќе биде ли некој доволно фин да ме извести што требаше да има сеа на 28ми? Знам дека имаше некое журче ама заборајв кое :pos2::pos2: Однапред фала :)

26.07 (сабота) ::.G.E.N.:: party @ Jungle beach :: Ohrid

(Кај што си заслужуе мислам :) )

26.07 (сабота)

GALACTICAL EXPLORING NETWORK

RESIDENT PARTY with:

- DJANTRA
- KALA
- MENTUM
- BOJAN
- SYNESTHESIA
- WONDERLANTIC
- QUARK

vodkamixx напиша:
Цена: според тоа што 2007 и 2006-та година картите беа 300/400 денари, и годинава цената најверојатно би била толкава, сеуште не објавуваат финална цена.

Е на сеа :pos: Цена : 200 денари :)

psyfuj1.jpg

psybqm1.jpg

Журката ќе почне околу 13 часот со амбиент/чил аут сет на Лука, а на самата плажа ќе има објавено и тајм тејбл околу тоа кој кога шо како ќе настапува :helou:
Добар провод на сите!

Beatnex B-day Party [one year]
Date/Time: Saturday February 23, 2008
Time: 11:00pm - 4:00am
Notes: We turn 1 year! Yeeey! Warm up: Argeadj, Kinjo & Tanimed Guests: Ivo Neskovic & Andrej Lets Celebrate!

*************abe kaj mio pederoy idete na zurki???
:)))))))))):vozbud:

Него за плејтиви многу негативни коментари слушнав, како и тоа дека им акнале сакал на врата - 400 факинг денарс! Охохохо закон :pos:
Озвучење најтапа, 3-4 псај платненца, декор? Пфф
Многу жалби и поплаки од луѓево со кои шо зборев, не се 5-6 души сепак!
А организација нигде бар да се извини, е многу ми е мерак што знам да си одберам журка на која шо ќе присуствувам :helou:
Поз

Плеј ТВ е хаус телевизија, не знам што очекувале луѓето на втор стејџ. Во Македонија нема организација која ќе организира два квалитетни стејџа на еден настан (исклучок Таксират на Литиум Рекордс, ама тоа е веќе сосема друг муабет).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom