Жонглирање

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Локација
Himalayas
Вчера и денеска по цел ден се мачам да научам да жонглирам, се убив од гледање клипови на youtube.com, ама многу тешко е, морам да научам :) можам да жонглирам, само 3 секунди :kesa:
Дали вие знаете да жонглирате?

п.с. Еве ги "туторијалите" за жонглирање:

Поздрав

Жонглирам само со три топчиња макс, со повеке не можам. Иначе не ми требаше многу време за да научам

Ехее јас кога жонглирав кај бевте вие ...

Се зезам си немам појма да знаев сеа во циркус ќе ме земеа :)

ma ne i e na temava mestoto tuka, temava e OSTANATI SPORTOVI a ova daleku od sport e.

jas znam da zongliram so tri raboti koi bilo, mnogu e lesno, ama so poveke nema sansi
:)

Јас со 3.Повеќе неможам:)Никогаш немало некој да ми покаже или да вежбам,само фатив еднаш и ај ќе жонглирам со лимони 2.Пожонглирав малку и паднаа.Ми стана интересно па со чорапи жонглирав бе!И така еднаш фатив 3 ми успеа и си продолжив да жонглирам.И the end:helou:

Јас една секунда неможам да жонглирам...небива бе тешко е...:(

имам жонглирао со јајца:pos2: и направив 3 рекорд:vozbud::pos2::pos2:

ама на 4 се испокршија:pos2:

Треба финтата да ја сватиш.Која ни јас не ја знам ама сепак,сигурно има нешто во тоа жонглирањето:helou:

Ако за нешто ме бива тоа е да жонглирам со некои тракатанци и да ги вртам:smir:

Ах, многу ми е интересно кога гледам луѓе што знаат да жонглираат, јас ептен појма си немам, антиталент сум.

НЕ ти треба туториали за да научиш, многу е лесно бар така беше за мене :)

сум жонглирал со топки од снег, со топки од биљард, па помаранџи, патлиџани, јајца, оние свекине ко јајца што се, хммм не ми текнува уше нешо :D

јас со тениски топчиња се научив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom