Престани да хрчиш, не можам да спијам!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Лек за мене е да си земам мп3 плеерот, слушалките во уши и решен проблем.
А инаку болеста се вика апнеја, барем така имам читано
Pa mene da mi tresti muzika vo usi mi e potpolno isto kako da mi hrci nekoj,pak me remeti vo spienje.Neznam ti kako mozes so muzika da spies??Mene mi treba mir i se da e tivko inaku nema spienje.

koA hr4i nekoj mi ide na nervi,ali jas ne hrcam isklucitelno koa sum bolna t.e koa imam krajnici :D
Mislis koga ti se krajnicite vospaleni verovatno???Bidejki krajnici nemozes da gi imas pa da gi nemas tie ne rastat kako ovosje na granka.

Јас не,воопшто,али затоа сестра ми:nesvest:..ја гаѓам со мечиња,перница,али у последно време не помага.....ставам слушалки и чекам да се смилува над мене:toe:

Ја стварно не знам како планирам да се омажам и екшли да живеам со маж кој хрчи. Во неколкуте прилики кога сум решила да ја поминам ноќта во туѓ кревет, исходот најчесто ме доведувал на раб на лудило.
Имам проблеми со заспивање и затоа ми е исклучително важно да биде мртва тишина во просторијата во која спијам. А хрчење како што ме вади од такт, ништо не може да ме извади. Онака, си лежите гушнати под исто ќебенце, ве фаќа дремка, и одеднаш на уво слушаш: грррррррррр, грррррррр! Во една прилика бев принудена да сменам соба, а во друга да одам дома да се доспијам.
Мене ми се случило да потхрчнувам кога сум затната, ама немало човечки жртви никојпат :) О Боже, те молам да не се омажам за маж кој хрчи. :se_ molam

МРАЗАМ ТОА...факла богу спијам сам.. не трпам никого..а таткоми хрчи како хеликоптер..за жал кога имавме многу гости . моравме да спијеме во иста соба :tapp::tapp: уствари мораше да спије... оти јас не можев да заспам.. ми идеше со перница да го удрам :nerv:

Не ми смета можеби сум навикнала, а јас не знам :pos: порано да имав проблеми со крајниците, веќе тоа е ок. :)

Pa mene da mi tresti muzika vo usi mi e potpolno isto kako da mi hrci nekoj,pak me remeti vo spienje.Neznam ti kako mozes so muzika da spies??Mene mi treba mir i se da e tivko inaku nema spienje.

Mislis koga ti se krajnicite vospaleni verovatno???Bidejki krajnici nemozes da gi imas pa da gi nemas tie ne rastat kako ovosje na granka.

Јас пак на тишина неможам да заспијам, од кога памтам за себе спијам со пуштен телевизор. Еднаш, чисто колку за проба си легнав во десет и до сабајле до 5 бев будна, додека не почна околината да се буди од сонот. Со галамата заспав одма
Да има пуштено телевизор или радио, и да ми хрчи некој на увото, нема да ми смета.

А на мене крајниците нормални ми се големи и не хрчам, па дури ни кога ми се воспалени (а едвај дишам тогаш)

не хрчам а можам да спијам и со луѓе што хрчат, може само да ми смета тоа што ќе се смеам и од тоа ќе се расонам нема да заспијам..
иначе и јас не можам да заспијам без нешто да ми брчи, дали радио, тв, некој да ми збоува...

па не хрчам а и не ми смета често пати кога гледам тв и се успивам а тв работе така да немам мака

Не сум хрчел никокаш

Не хрчам, ниту ми сметаат хрчачи :)

Не хрчам , не хрчи , не хрчиме.Спиеме тивко што и мува ако пролета се слуша! :pos:

Не хрчам, може да се деси кога сум со затнат нос, ама ретко.Не ми пречи хрчење, добро ако е баш како да ти убие уши-да, ми пречи.Додека да заспам ми пречи таа бука, али одкога ќе заспам не ме буди ништо.

Не ми смета хрчењето,а ни јас не хрчам. Повеќе ми смета „крцкањето“ со заби, неможам да слушам ни да спијам од тоа...:nenene:

Хрчам како коњ и поради тоа се разбудувам, ама имам среќа не е хронично туку многу ретко.

Никогаш не сум хрчел, ми смета кога хрчи некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom