Престани да хрчиш, не можам да спијам!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако заспијам на грб со перница под глава тогаш Хрчам али интересното е што и самиот се штрекнувам кога ќе закрчам и тоа се чудам кој хрчи а сам сум во кревет :)

Иначе како и да легнам, освен на грб можам да спијам како бебе (да не речам ко мртов) зашо нема ни да приметите ни дишење од мене :(

Али некрофилија како крчи кога спиеееееееееее

дури го имам снимано...Прегледај го приврзокот Bosko Krcenje.zip еве го фајлот. За на мобилен е и супер е за мелодија за порака :)

јас до сега не сум имал никакви проблеми да заспијам во присутство на луѓе кои хрчат, и најсмешни ми се моите. На татко ми поради замор знае да си захрчи ама не од типот на хрчења што сум слушнал кога корнат и се слушаат дури кај соседите. И мајка ми пошто покасно си легнува секогаш се буни, ама таа пак кога ќе заспие во дневна што убаво си хрчи и таа. Тоа ти се вика хармонија, јас многу нормално си идам во соба и си пуштам радио и како и секогаш со музика си заспивам.

Ја не хрчам...алиии брат мии....леле чоече у мојата соба го слушам дури ... колку пати сум станувала и ке одам у неговата соба да гоо потчукнам малку...можеби ке се свести.,...

Ако хрчам тоа значи ми проработеле синусите а тоа ми се случува кога е ладно.И тоа го правам културно за разлика од дечко ми кој кога хрчи тоа го прави директно во фаца.

za hrcenjeto mozam samo da gi ohrabram site,zatoa sto decko mi hrci sekogas i toa mnogu bucno ,no go slusav samo na pocetokot,a sega duri i ja prva zaspivam i ne me rabuduva toa
Na pocetokot navistina ne mozev da zapijam po 2-3 casa,no seto preminuva vo navika :))
dont wory be happy

леееле на екскурзија кај имавме само неколку саати за спиење па и тие неможев асално да ги искористам токму поради таа новопечена болест....хухухухух:pos2:

Јас не хрчам, ауу колку мразам, ко што рече Хсиломедус, лакт у слабина ... а на 1ви мај, кога бевме друштво заедно во една соба, со шише од пелистерка ги мавав оние што хрчеа ... а наместо да престанат, уште толку засилуваа :pos2:

Леле стварно многу лоша работа е ова. Среќна опериран сум од крајници па не хрчам. А татко ми кога ќе заспие во дневна е тогаш ми е СМРТ. Го тепам со новини и го удирам по чело да прсне и да не заспие веќе :pos:

Дур не се оженив , мирно си спиев т.е никој не ми наоѓаше замерки за моето спиење (дали дека сам спиев у соба :toe:) .
А откако се оженив , а бе секое сабајле се будам со болки и модрици на грбот .Жена ми ми вика дека тоа ми било од крчењето . Може ли некој да ми објасни како може да те боли и да ти помодри грбот доколку крчиш во спиење:pos2:

Јас хрчам ко луд :) А девојка ми спие како зајак...па може да се замисли тоа...:(

Еј болна тема.
Цимерот како хрчи, до другата соба го слушам.
Но побетар е една која ја има, како вика кога ја ебе, глава да те фати.
Во 3 саат, ах, ах, аааах.
Ај таа што вика, па цимеров кога ќе почне да офка.
Сакам свој стан:)

Абе за хрчење не хрчам...Ама затоа зборам многу, кажувам приказни :pos2:

Не Хрчам ич...Ама татко ми растура :)

леле, колку хрчам, сестра ми ме мава со перници пошто во иста соба живееме:) инаку, хрчам од здравствена причина-дестабилизација на фронтални синуси, и сезоната ми е од октомври до мај, кога има промена на време, ми пулсира меѓу нос, ми течат мрсули,и во 80 посто од времето дувам нос. Причината за тоа е мојот недоизлечен грип кој ми остави последици пред8 год, и од тогач хрчам како магаре.
Додуша, и татко ми сече дрва ко со моторна пила, се слуша и преку 2 соби:)јебига, то је то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom