LordDragonII
Dr.Strangelove
хахахаха... може ли место судоку рубикова коцка?
Ех, ако ти се умира од анорексија после...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахаха... може ли место судоку рубикова коцка?
еве го начинот кој мене ми помогна да скинам 5кила за еден месец
4 пати неделно вежбање во теретана(да признам дека земав амино)
6 пати неделно по 30минути кардио
речиси откажан од пиење газирано
дневно пиење 2-3 литри вода(замена за газиранто)
искрено не внимавав многу шо ке јадам кроз денот ама вечерав многу порано пред да си легнам
и за на крај треба силна волја да нема разочарување после една недела мене то ми се имаше случено на неколку наврати
знам дека аминото немаше голема улога вослабеењето ама сепак инструкторот од теретаната ми кажа дека покрај тоа што го храни мускулот ми помага до некој степен и да го скинам салото а за болираното не се прам никаков хемичар и не велам дека имам некое големо разбирање само кажвам то шо ми кажаја некој поупатени како и да е со ваква програма ако можам така да ја наречам мене ми делува успешноАминото се на база на соја или на база на млеко и јајца, така да немаат никаква функција во твоето слабеење, само што мнооогу споро си внесувал чисти протеини и си го хранел мускулот ако си ги пиел правилно... Правете разлика меѓу амино ликвид, л-карнитин и обични амино, од овие надри хемичари преку глава више ....
3 pati na den so kuceto na prosetka po 1 saat, i rabota cel den vo bavcata. Od toa se oslabuva za 3 meseci, okolu 7 Kila, i toa bez dieta.
3 pati na den so kuceto na prosetka po 1 saat, i rabota cel den vo bavcata. Od toa se oslabuva za 3 meseci, okolu 7 Kila, i toa bez dieta.
без диета, само намалувам односи со леб и благо и држам иста линија веќе 3години, пред тоа бев побуц
сеа си иам 51, 52 максимум ми е 55 а идеална од 45-49
шорти дебеw![]()
маалкуУствари ич
155цм![]()
Очекував над 160 да ми кажеш па да те искарам за килажата![]()
Али добро е, таман си била. :smir:
jas pa obratno, koga se nerviram mnooogu jadam i se debeleamЈас за 3-4 дена ослабев 10 кила...
И да, од нервози. Докажано е дека нервозата е најдобро средство за слабеење, кој не ми верува нека проба.