Диети и слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
sasence19 напиша:
najdobro se slabee ako ne se jade ili ako se namali vnesuvanjeto na hrana minimalno,samo togas uspeh !
Грешка , тогаш телото прифаќа глад и не ги троши резервите кој ги има , метаболзмиот намалва и ништо од диетата .

ne sum drzel do sega dieta a i nemam vo plan ..... samo sport

мене слабеењето ми дојде природно и спонтано, просто неможеш да имаш 10 кила плус ако се храниш и движиш како мене.
на мени секогаш имам комбинации од свеж зеленчук и овошје, печурки, тестенини и млечни производи, и никогаш месо.
трчам секогаш кога имам слободно време, секој ден пешачам по 6 км барем, и тоа на почетокот од шо мораф, а сега ми е веќе задоволство :).

Goddess of Chaos напиша:
мене слабеењето ми дојде природно и спонтано, просто неможеш да имаш 10 кила плус ако се храниш и движиш како мене.
на мени секогаш имам комбинации од свеж зеленчук и овошје, печурки, тестенини и млечни производи, и никогаш месо.
трчам секогаш кога имам слободно време, секој ден пешачам по 6 км барем, и тоа на почетокот од шо мораф, а сега ми е веќе задоволство :).
a znaesh deka pecurkite se dosta kaloricni - skoro kolku mesoto?????

Za dobra dieta, ovosje, zelencuk i 1-2 litra voda dnevno..a koa ke se namalat visokot kilogrami, potrebno e samo zdrava ishrana i ne ti treba dieta :) stvarno deluva....

За добра диета е потребно овошје и зеленчук меѓутоа треба да се знае во кој период од денот треба да се јаде тоа. Овошјето се конзумира наутро, односно се до ручек. На ручек и за вечера се препорачува да се јаде само зеленчук. Може да се јадат и тестенини, риба и пилешко. Задолжително е да се пие околу 2 литра вода на ден.
Инаку печурките содржат голем процент на аминокиселини и се препорачуваат за јадење додека се држи диета.

Ce moze nekoja da mi najde lista za kaloricnost koja hrana kolku kalorii sodrzi,i nekoj da mi kaze od licno iskustvo dali e efikasno vezbanje na orbitrek

Dieta so sok od limon, procstena voda i javorov sirup + malku melen crven piper.

Pies kolku sakas, posebno koga si gladen.

Vaka barem 2-3 dena, a ako mozes da izdrzis nedela dena - odlicno.

Ja drzam momentalno dietata so zelka (medicinka dieta) 3 dena 2 kg,teska e ali dosta zdrava,go procistuva organizmot.
Inaku ne drzete dieti so koi se slabee brzo posto imaat yo yo efekt/se vrakaat kg odma/

DBG напиша:
a znaesh deka pecurkite se dosta kaloricni - skoro kolku mesoto?????
haha pecurki isto kako meso sto ti e na tebe.Slatko me nasmea.Ima nekoj problem so kilazata eve jas so moja dieta oslabnav 20 kila za 3 meseci.Poglednte slika vo moja galerija ako ne veruvate.

Grafield stavas ti leka ili oves vo zelkata?ja najdov takva varijanta i taka ja pravam,so leka dobiva poveke vkus.nego ti kolku oslabnuvas od prilika?

Moze da se namali stomak za 1 mesec sto mislite i dali znae nekoj nekoja strana kj sto mozem ad najdem vezbi takvi za stomak

abe ako imas cvrsta volja ke namalis se sto sakas samo potrebno e zrtvuvanje.Da ne jades slatki,rafinirani raboti ete ti zdrava ishrana zemi pocni da se ishranuvas i ke vidis rezultati:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom