Tonchie
BATTERY +
За жал направија проштален концерт. Кој беше убаво си помина. Кој не беше ќе се кае до крајот на животот како што ќе правам и јас.Одличен бенд,едвај чекам да најават некоја свирка,концерт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал направија проштален концерт. Кој беше убаво си помина. Кој не беше ќе се кае до крајот на животот како што ќе правам и јас.Одличен бенд,едвај чекам да најават некоја свирка,концерт.
Епа во тој случај не ми останува ништо друго освен да се надевам дека некогаш,ќе ги мавне bands_reunited синдромЗа жал направија проштален концерт. Кој беше убаво си помина. Кој не беше ќе се кае до крајот на животот како што ќе правам и јас.
тоа беше во парк... некој од моето џанак постаро друштво запна да ја свири милион долари... јас си мислев дека е некоја џанак песна и си кулирав.. арно ама за големо чудо ептен ми се допадна песнава.. неколку недели подоцна со моето нормално друштво си седевме во парк и некој пак ја фати милион долари да ја свири.. песнава уште повеќе ми се допадна .. уствари се заљубив во песнава... и јас слушав уште неколку пати вечерта се додека не ја научив... Знаев дека е од Архангел кои за мене во тоа време беа издрогиран бенд ( поздрав мамо).. е али ко ја слушнав милион долари се заљубив начисто.. си дојдов дома и спуштив све живо од архангел...
јес да ми е милион долари сеуште омилена нивна, али ми се допаѓаат ептене и харт кор 2, човек без име и презиме, рубин кармин, нож, архангел, чудесен свет, и една од поомилените Драги Мој..
не сум им била на концерт ама имам неверојатна желба да појдам.. дефинитивно нешто квалитетно мејд ин мацедониа
Вввввввввввввввввввввввистина е ова???До сите фанови на Архангел тука: на 13 јуни Архангел ќе има целовечерен настап во склоп на Мотофест (или како и да се вика). Ете, тражили сте, гледајте.![]()
Вввввввввввввввввввввввистина е ова???
леле супер.долго чекав вакво нешто