Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Verojatno edna od najpotcenetite igri vo posledno vreme. Nikoj nikogas ne ja ni spomnal, a mene mi ostavi vpecatok na nesto sosema avtentitcno i originalno
Ja imate besplatno na ps store, sto licno me iznenaduva.
Igrava e smestena vo postapokalipticen svet, potocno vo Tokio, kade se naoga edna kula, cij vrv nikoj nikogas go nema stignato, a legendata veli deka na vrvot ima skrieno bogastvo, i tamu se bogovite. Niz igrata ve vodi eden reaper, Uncle Death, koj e mnogu zabaven, i toj ke vi pomaga da stignete do vrvot. Igrava e vrv, dizajnot na kulata ne e repetitiven, ako toa go mislite, ima raznovrsni oruzja i armori, koi gi sobirate od protivnicite, soundtrackot e posebna prikazna - znaci ludilo, jas si pustiv trash metal u pozadina dur gi mackam protivnicite so cekic i pila, i mi e mnogu cool cuvstvoto. Treba da pazite, ako vi zagine likot, vo koj ste vlozuvale casovi, treba da platite za da go revivjnete, a ako nemate Death Metals, togas pocnuvate so nov lik, od tamu kaj sto ste zastanale, znaci progresot se zacuvuva

Obavezno da ja probate, nema da zazalite.
6d893440188367404d6c259c24b4c16a.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Cisto da vidite kakvo remek delo e. Mi se sviga stripovskiot koncept.

Последно уредено:
nioh2-review-blogroll-1583792909116.jpg

Nioh2 (PS4 Pro)
Отприлика две третини ја изиграв, од досегашни впечатоци за играва можам да издвојам дека е доста слична на првата, по комплексна е, кој ужива во билдови и комбинаторики во вакви игри да знае дека оваа игра е врвот за тие работи.

Doom 2016
Mi falese vakva cista pucacina, epten relax nekako mi dojde. Kulten fps, intezivno i brzo pukanje so horda demoni, dobar soundtrack, relativno pristoen playtime, taman da ne zdosadi.
Ау каков саундтрак... страва!

Дотогаш немав играно толку fast pace shooter и малку бев скептик. А мислев и ќе имам проблем со фрејмовите, но ептен добро им е оптимизирана играта, буквално предеше машината.

Плачев ко ја завршив :place:

Истото и за Doom Eternal. Јас па за таа бев скептин да не зезнат нешто ама од супер на одлично бидна. Сега и второто продолжение треба да го купам.

А Doom 2016 беше причината што си сотавив нов компијутер. :ROFLMAO:

Во скоро време ќе ги почнам и јас Дум (1&2), велат саундтракот е ептен уклопен со гејмплејот. Вулфенштајн Јанг Блад сакам да ја изиграм со Ко-Оп на иста конзола, веројатно е подобра така иако изгледа е најлоша досега од серијалот.

Кои други игри ти се на репертоар?

days-gone-ps4-review-7.jpg

Кога ја почнав некако не ми остави силен впечаток и мислев дека брзо ќе ја баталам, ама it grew on me и еве при крај сум со приказната, а планирам и да поиграм дополнително за платинум.
На 18ти мај излага и за РС.

Ја изиграв пред нова година и ме изненади колку е долга за сингл плеер, не очекував такво нешто. Мене ми се допадна, уживав во неа, супер е играта и единствена причина што не продаде повеќе е тоа што кога излезе беше доста неоптимизирана, до скоро вадеа апдејти и ја пеглаа.

Ако сакаш игра со многу сличен гејмплеј би ти ја препорачал Mad Max (2015). Играва е доста потценета.

Taзз дингооо бухаха, штракам Дота и Форца Хорајзон 4.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Дур да стигнам да пишам, ја изиграв Hitman2 :D
Некако ми се виде кратка...
Денеска ја почнав Ghost of Tsushima, сега за сега супер.
Ghost of Tsushima_20210520133646.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom