HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Watch Dogs

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто поситно периодов, не знам...
![]()
Leisure Suit Larry In The Land Of The Lounge Lizards
1989 на ПЦ 286 а пред тоа на комодоре, елите, некои со авиони пацифик мисии, мислам и рамбо го имаше на комодоре 88 или 87... па ко зедов 386 во 1990 имаше Ф117 симулација чудо за тоа време имав приклаено копроцесор на компјутерот куп пари кошташе, па привиот принц од арабија.....
Ја имам играно Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude пред господ знае колку време.
Мислиш Prince of Persia? Поновите верзии ги немам играно, ама најстарата ја имам, многу одамна поим немам што компјутер беше.1989 на ПЦ 286 а пред тоа на комодоре, елите, некои со авиони пацифик мисии, мислам и рамбо го имаше на комодоре 88 или 87... па ко зедов 386 во 1990 имаше Ф117 симулација чудо за тоа време имав приклаено копроцесор на компјутерот куп пари кошташе, па привиот принц од арабија.....
е да, персија таа е првата, инаку тетрис беше голем хит тогаш се нижеа рекорди стрип покер исто така, е сега уште пред тоа на Искрин компјутер кој немаше графика играф игри генерирани со алфанумерички знаци, имаше трка со коњи каде се кладиш на бројче од 1 до 8 кое прво ќе стигне до целта или некој вид војна на звезди каде преку текстуално мени одбираш оружје (фотонско торпедо, ласер...) па удираш кординати каде сакаш да испукаш па ти пиши текст али си погодил, немаше никаква графика, тогаш мислам 84 или 85 беше популарен беше биоритам (не е игра али беше интересна) идеа луѓе да им правам биоритам памтам на една добра милфица и реков „ааа сабајле си се ебела со мажти„ гледајќи на листот од биоритмот и таа ко скокна „Како смееш ти да ми ги гледаш тие работи, јас ќе те пријавам..„ то беше компјутер со моторола процесор на 4 мегахерци и 10МБ диск!Мислиш Prince of Persia? Поновите верзии ги немам играно, ама најстарата ја имам, многу одамна поим немам што компјутер беше.