Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
3f308e15ae16512d5318bb43ba7afaa5.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Со Македонија ли? xD
Пред еден месец беше, не со Македонија, а со Галите.
После се свртив на БИ, таа ми е поинтересна, похаотична е, со Вандалите си бијам пат до Јужна Шпанија.

snes-s_castlevania4.jpg

Една од најдобрите игри на 90-тите, Super Castlevania 4... :cuc: Играва е мастерпис, најдобрата Каслвејнија направена некогаш (Не ми ја спомнувајте SOTN за PS1, тапа е), одлична музика, одлична графика за тој период, одличен гејмплеј, не е премногу тешка, одлично направена и за оние гејмери што се со кратки живци.

Со еден збор... КЛАСИКА, не се прават веќе вакви игри нажалост (n)

Пред еден месец беше, не со Македонија, а со Галите.
После се свртив на БИ, таа ми е поинтересна, похаотична е, со Вандалите си бијам пат до Јужна Шпанија.
Закон игра, Скоро со сите можни имам играно. А мислам дека не може да се игра со Македонија, освен ако нема некоја финта со едитор или нешто друго.

Rome:Total War
Albion online
Age of Empires 2 Conquerors i Forgoten Empires
Leagu of Legends

Пред некое време го завршив плејтруто за Assassin's Creed 2, играва според мене е најдобра игра од целата франшиса, има голем open world приказната ми се допаѓа, гејмплејот е врв иако знае да биде лесен иако тоа воопшто не и пречи на играта, фрееранот е топ така да ми се допаѓа играва. Еве ја плејлистата за вртење на Assassin's Creed 2 ако некој го интересира.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLm5MzhjPsGHcPfr9L8Ww_3lWzZ9HB6Iu5

Don't Starve: Reign of Giants DLC.

Играва е значи брутална, кој ја играл знае. Слична е по некои работи на Minecraft и другите игри со преживување, ама Minecraft е бајка за неа искрено. Предизвик е да се преживее во играта затоа што секоја најмала грешка може да доведе до смрт, со тоа и комплетно бришење на зачуваниот свет, а тоа значи истото рмбање, собирање ресурси, истражување да се прави од почеток во нов свет.

Најмногу ми се допаѓа тоа што со секоја нова смрт учиш нешто ново и напредуваш во играта преку учење од своите грешки. Да, има информации за се во играта на wiki страната ама така не е интересно. Ја препорачувам на луѓе со трпение и дебели живци, како и многу слободно време. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
silenthill1cover.jpg

Шо да кажам, освен дека сум си дозволил сите делови да ги изиграм по трипати прескокнувајќи го кецот. Ништо помалку интензивно доживување и хорор-агонија не очекував и покрај коцкавата графика и ептен глупата камера и контроли за движење. Како - така успеав да се средам со контролите.

Бруталности. Причата е врв. Продолжувам после ова со остатоците и убаво поврзување на приказната после толку време.

Assassin Creed: Brotherhood, супер игра можеби не е подобра од двојката ама додава новитети, како рекрути,надградување цел град итн. Инаку аплоадирав Walktrough видеа за играва ако некој сака да ги види видеата може на овој линк.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLm5MzhjPsGHfEDPoyqC-Mmdd4K7w13I6Q

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom