Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
И во 20 ФПС тие ? или ова е даунлоадирана слика од гугл?

Ace Combat 04: Shattered Skies/ Distant Thunder, mnogu zabavna igra arkadna pucacina so avioni ima nesto prikazna ama ne e kojznae sto, taka da mi se dopaga igrava mnogu ima sredna tezina ne e mnogu teska igrava.

Мирисот од крајот на авантурата е се поизразит. :(
Последното DLC...
sgDsBXF.jpg

(Fume, да ти ебам од мајка ти то пичката!)

After that...
Finally, i'm coming back to you my love. You waited for me quite enough! :love:

...

29484.jpg

Adiboo and the Energy Thieves, штета што играва е кратка тоа е единствена негативна точка што забележав освен тоа играва е забавна, ми се допадна.
Adventures of Jimmy Neutron Boy Genius: Attack of the Twonkies, забавна детска игра со платформски елементи и слицен елемент како од luigis mansion, така да играва ми се допаѓа има интересни босови иако другарот ми се смееше кога му ја покажав али секој си има свој вкус.
Aeon flux, гејмплеј има неколку елементи земено од prince of persia барем јас така сфаќам, а и има и пицацки елементи, хакувања итн. само што играва барем за мене беше многу тешка ама во исто време и многу забавна игра, играва ми се допаѓа дури повеќе од филмот.

стара игра, но интересна :) Theme hospital
382196-theme-hospital.jpg

Од мобилен:
ufc-mobile-promo-image-fr.jpg

EA SPORTS UFC

Денеска ја инсталирав, мавнав неколку борби на кариера и добра ми е!
Голем фан сум на UFC иначе, ме интересира и пратам борби... онака. А не сум во спортов :D волим кад имам здраву фацу 24/7. :icon_lol:

Agent Hugo (пс2), забавна игра ама кратка со тркачки елементи кои се по малку незгодни и со sneak gameplay моменти што се малку незгодни за правење ама има неколку добри направи за да помогнат со sneak моментите.
Agent Hugo Roborumble (пс2), мноогу кратка игра за жал играва има променето gameplay сега има gameplay ala mario kart ама не баш, играва за мене беше забавна ама ептен кратка.
Agent Hugo Lemoon Twist (пс2), овојпат малку различен gameplay,применето е платформерски аспект што не е воопшто лошо со добри направи што ја прави играта интересна,должината е онака средна нити премалку нити премногу,така да ми се допага играва.
Agent Hugo Hula holiday, spored mene najdobra agent hugo od site igri sto sum gi igral iako e prelesna i mnogu napravi sepak mene najmnogu mi se dopaga ovaa igra isto taka platformerska igra, taka da mi se dopaga igrava.Agent Hugo Hula Holliday (пс2),spored mene najdobra agent hugo од сите игри што сум ги играл иако е прелесна и многу направи недостигаат сепак мене најмногу ми се допаѓа оваа игра исто така платформерска игра,така да ми се допаѓа играва.

Сиромаштија :(
GTA SA (Macedonia), GTA VC, PES 13, Eurotruck Simulator 2.

R%C3%A9publique-Remastered-.png

Првата епизода, од вкупно три, ја поминав и досега имам само позитивни впечатоци и не верувам дека и наредните две нема да ми пружат исто задоволство( во најава се уште две епизоди, вкупно пет). Акција - авантура во трето лице, каде мисиите се минуваат со избегнување на антагонистите и без директна конфронтација со нив, иако можете да најдете оружје за привремено онеспособување доколку бидете откриени( солзавец, тејзер и слично). Главната хероина, Хоуп, е многу симпатична и секси девојка и вашата задача е да ја избавите од установата наречена Метаморфоза која е средиштето на една тоталитарна држава која го држи населението под строга контрола(не знам што се дешава понатаму зашто до сега толку открива приказната).

Вие всушност, сте инфилтрирани во главниот оперативен систем на установата и преку безбедносните камери и мобилниот на Хоуп ќе хакнувате компјутери, ќе отворате врати, ќе вршите лажна тревога на безбедносните системи, исклучувате струја и слично со цел дистракција и водење на Хоуп кон конечната цел - бегство од Метаморфоза. Графиката е одлична, многу ме потсетува на Биошок, гласовите и глумата на ликовите е доста квалитетна и гејмплејот е прилично предизвикувачки па на моменти ќе се осеќате дека сте завршиле добра работа.

Airforce Delta Strike пс2, една од најтешките џет симови што сум ги играл досега, со аниме стил на раскажување на приказна што ми се допаѓа , поради играва почнав да ценам тежина во игри, голем број на авиони може да се купуваат и со различни ликови може да се игра, ама мисииве ми се малку смешни се лета сегде а најмалку на небо ама дефинитивно ми се допаѓа играва.
Alias video game пс2, igra so najgolem del od igrata sneak елементи, многу melee елементи, и неколку елементи со пукање, добра игра онака со средна должина.
alien hominid (ps2), detska igra so nekoi elementi od metal slug, zabavna igra ama kratka.Alien hominid (ps2), детска игра со некои елементи од metal slug, забавна игра ама кратка.

Airforce Delta Strike пс2, една од најтешките џет симови што сум ги играл досега, со аниме стил на раскажување на приказна што ми се допаѓа , поради играва почнав да ценам тежина во игри, голем број на авиони може да се купуваат и со различни ликови може да се игра, ама мисииве ми се малку смешни се лета сегде а најмалку на небо ама дефинитивно ми се допаѓа играва.
Alias video game пс2, igra so najgolem del od igrata sneak елементи, многу melee елементи, и неколку елементи со пукање, добра игра онака со средна должина.
alien hominid (ps2), detska igra so nekoi elementi od metal slug, zabavna igra ama kratka.Alien hominid (ps2), детска игра со некои елементи од metal slug, забавна игра ама кратка.

zimi sve te gleam vaka i mi izglea ko da ni pisuvas od minatoto...:)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom