Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално ја земам ГТА кецот, малку сакам да се вратам во времето. :P

Андроник напиша:
Моментално ја земам ГТА кецот, малку сакам да се вратам во времето. :P

а дали е искочена Сан Андреас за компјутер

Андроник напиша:

од гледање на сликиве одма се заљубив во новиов дел.Изгледа компјутеров ке ми ја подржи, судејќи по минимумот што го бара, точно на граница.Само нешто ме замисли ова:

Windows XP
(Home and Professional)
(plus Service Pack 1 or higher)
plus DirectX 9.0

не ми е јасно дали бара да имаш инсталирано Service Pack или не.Ако бара стварно е срање.

Играва значи ме врати во време.. Ајде да се собереме во мрежа да ја играме ГТА кецот, кој е носталгичар јас веќе почнав и мисии да отворам...

gtakajgana.jpg

gtakajgana1.jpg

gtakajgana2.jpg

Јас ја зедов од http://www.rockstargames.com/classics/ ја даваат беспари подобрена верзија за понови системи. Кој ќе ја земе и сака да играме во мрежа нека напише.

Gizo напиша:
не ми е јасно дали бара да имаш инсталирано Service Pack или не.Ако бара стварно е срање.

Вика плус Сервис Пек, ваљда треба. А шо ти немаш Сервис Пек? :shock:

ц ц види го скрин шотов.

Андроник напиша:
Gizo напиша:

Вика плус Сервис Пек, ваљда треба. А шо ти немаш Сервис Пек? :shock:

ц ц види го скрин шотов.

немам

а види го овој скриншот, мајстори се нема што.

pc_04.jpg

Андроник напиша:
Играва значи ме врати во време.. Ајде да се собереме во мрежа да ја играме ГТА кецот, кој е носталгичар јас веќе почнав и мисии да отворам...

Јас ја зедов од http://www.rockstargames.com/classics/ ја даваат беспари подобрена верзија за понови системи. Кој ќе ја земе и сака да играме во мрежа нека напише.

јас сум повеќе за ГТА2, ама зш да не и оваа.Ај ке ја играме.

Ај земи ја и инсталирај ја па кажи да се плеснеме на мрежа.

видов таму нешто треба да се пополнува.

Gizo напиша:
видов таму нешто треба да се пополнува.

Остави само име презиме, ништо друго не треба. Ако неможеш, кажи јас ќе ти ја ставам на брз сервер со одличен линк.

Abe GTA San Andreas ne mi se svigja spored dosegasnite informacii poradi toa sto glavniot dasa e crnec. Ne deka imam nekoi rasni predrasudi i sl, no stvarno e podobro u vakva igra da ima glaven lik Italijanec, Rusin, Koreec, Kinez... Tie imaat dobra mafija.

SpAcE_c0wb0y напиша:
Abe GTA San Andreas ne mi se svigja spored dosegasnite informacii poradi toa sto glavniot dasa e crnec. Ne deka imam nekoi rasni predrasudi i sl, no stvarno e podobro u vakva igra da ima glaven lik Italijanec, Rusin, Koreec, Kinez... Tie imaat dobra mafija.

па ваљда ке има други делови со руси и кинези.Vice City многу ми се свиѓаше поради атмосферата од 80 години, а сега малку ке се филмаме како црнци.

Vice City bese xtra. Imas situacija od Majami od 80-tite, a glavniot dasa e Italijanec. Sto e podobro od toa?!? Sigurno ne crnec vo Las Vegas. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom