Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
jas igram Mame32 i mircam :))) :ckk:

Snooker, sigurno znaete shto e toa ako gledate Euro Sport

Colin McRae 4 со другар ми се јадеме ... така ми е поинтересно, инаку сам одамна ја превртев неколку пати 8)

RB

StenmarC напиша:
Colin McRae 4 со другар ми се јадеме ... така ми е поинтересно, инаку сам одамна ја превртев неколку пати 8)

Bate probaj ja Richard Burns pa ke vidish shto e simulacija!!!! :wink: :idea:

Јас играм Football Manager 04/05. Моментално сум со PSV Eindhoven во првата сезона. Првите 11 ми се: Wiese, Bouma, Alex, Vanden Borre, Ooijer, Bierofka, Cocu, Van Bommel, Kristiansen, Vennegoor of Hesselink, Vonlathen. Во Холандија сум прв со шест бода пред Витесе на точно половина од првенството.

Кој игра друг FM?

SpAcE_c0wb0y напиша:
Јас играм Football Manager 04/05. Моментално сум со PSV Eindhoven во првата сезона. Првите 11 ми се: Wiese, Bouma, Alex, Vanden Borre, Ooijer, Bierofka, Cocu, Van Bommel, Kristiansen, Vennegoor of Hesselink, Vonlathen. Во Холандија сум прв со шест бода пред Витесе на точно половина од првенството.

Кој игра друг FM?

Ја играв FM, ама играв веке сите првенства и ми се здосади.А инаку многу добра игра.

Јас ја играв до пред некое време Total Club Manager 2004 и 2005, ама веќе престанав ... ептен време киснев пред компјутер :lol: :wink:

SpAcE_c0wb0y напиша:
Koj ti e najgolemiot uspeh vo FM?

Со Месина победи над Милан, Интер, Јувентус, и другите гиганти и тоа по два пати

Браво, звучи добро. Јас имав слични такви успеси со Сампдорија и Вест Хем, ама одамна...

F12002 - најдобрата формула 1 симулација 8) - почнав и сам да ги шалтам брзините, покрај кочењето и навистина се постигнуваат боље резултати кога сам шалташ :wink:

Јас се откажувам, многу е тешко. Се служев дури и со мои техники стекнати :P ама доста е тешко. Ќе чекам сепак Долфин да даде принт скрин, тој ако не ја издрка кој друг. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom