Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ја почнав baldur's gate 3 пред некој ден, феноменална игра првпат играм DND игра и ме понесе од првиот момент.

Calisto protocol симната, симултано со RDR2. Оваа не е толку лоша колку што тврдат гласините. 7/10.

Ја почнав baldur's gate 3 пред некој ден, феноменална игра првпат играм DND игра и ме понесе од првиот момент.
едно време многу далеку во историјата, не учев за тест и добив кец по математика затоа што BG1 ми беше поинтересна.

моментално:
1713363847519.jpeg

Diablo III Eternal Collection na PS4. Sto su propustil dosega, odlicna igra. I Red Alert 2 preku Steam konecno kontabilna verzija za Win11.

Blagodarenie na promocijata na @SK-92 i Steam :D
Rome Total War II - Emperor edition

Rome Total War prvata beshe brutalna za toa vreme, pauzirav nekoe vreme od gejming,
sega II brutalna (jest da ja igram posle 10 godini, ama sepak).

Pogolemi armii = tezok pokolj :свиркам:

EXON-RomeII-EmperorEdition-PC-Cover.jpg

Pocnav da igram so "poglupite" fakcii, Massilia Seleucid a u, Rim gi cuvam za kraj :love:

Последно уредено:
зошто ова ми откачи некој флеш на Wu Kong ?

Blagodarenie na promocijata na @SK-92 i Steam :D
Rome Total War II - Emperor edition

Rome Total War prvata beshe brutalna za toa vreme, pauzirav nekoe vreme od gejming,
sega II brutalna (jest da ja igram posle 10 godini, ama sepak).

Pogolemi armii = tezok pokolj :свиркам:

Прегледај го приврзокот 417639

Pocnav da igram so "poglupite" fakcii, Massilia Seleucid a u, Rim gi cuvam za kraj :love:
не сум ги пипнал овие серијали, ама почит за франшизата.

моментално: Дијабло 4 се игра, и жал ми е што Blizzard премина од феноменална компанија во Indie-shit.
Некој да не шљака Grim Dawn? Titan's Quest 2?

Horizon of Need for Speed World
Online se igra,odlicna e.

Doom Eternal i Mortal Shell, resiv da se vratam na gejmingot.
Ако сакаш уште похардкор и похипстерско срање играј ја ДУМ 2 со модови за Етернал. Чуда се направени од пикселите од пред 30 години.
Цена имбокс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom