Најлошите работи што допреле целулоид и се видени по нашите ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Ханзо го искористив твојот пост за да отворам тема за емисиите од типот на Брзи Пари, не се лутиш нели?

.Не знам што срање е тоа што се појави на Канал 5 "Излог на страстa" ама тоа што го ставија на местото на "Фрејзер" во 18:00, а "Фрејзер" го преместија во 00:00, e тоа ти е потег на годината.

Eeee сте ги напишале едни од најгледаните серии! Бетмен и Робин како помали сите ги гледавме, башка квалитетни серии како Округот Оринџ и Лост се тие што му требаат на нашиот телевизиски спектар.

Можеби се мислеше на филмот
b.gif
Batman & Robin (1997) кој е навистина ужасен. За овој филм George Clooney кој го глумеше Бетмен изјави: “Јас сум човекот кој го уби лилјакот“, мислејќи на својата улога во филмот. Толку е лош филмот што не се трпи.

Серијата си е ок, навистина кога бевме мали ја гледавме и беше многу интересна.

Инаку за "Lost" (2004) не може да се каже дека не е квалитетна. Знам дека има луѓе што воопшто не ја гледаат или не ја поднесуваат, меѓутоа многу поголем е бројот на тие што ја гледаат и обожаваат серијата. Има одлични актери и многу е популарна во моментов во светот. Штета што не се даваат други серии кои се популарни во моментот туку обично доаѓаат со неколку години задоцнување, кога веќе се знае се што се случувало во серијата.

INCANTESIMO,и сите хрватски серии

Дефинитивно кога го видам Драган Вучич и сите негови емисии..Вид Виделија ми се иди да фатам...Сега гледам има нешто во Универзална со него така да мислам дека не треба да се замарате со него..Колку е само антипатик

Шпанско/Венецуелско/Аргентинско/Колумбиско/Мексиканско/Уругвајските серии со сигурност водат на листата, ама тука се и Покемон, „хумористичните“ серии од типот на Фрејзер, оние „Брзи пари“ глупости или како и да ги викаат тие со онаа брзозборката што мавта со илјадарки цело време и повторува како папагал...многу ги има...ретки се добрите работи на ТВ (секоја чест на Сител за Ало Ало, ама и тоа одамна беше).
шо било ова ало ало?
п.с. ги заборавив тие моронски квизови како брзи пари...:tapp::tapp::tapp:

sabina na krt! ali aj poso nikoj skoro ne glea vise krt suzana turundzieva dosta mi e u lift sekoj dena da ja gleam pa use na tv

Молам?
Филмската редакција во Телма е најдобра само што се гледа дека немаат многуо пари.
Често купуваат art house филмови или поалтернативни наслови. Се гледа дека тој што ги бира има вкус или барем некој концепт.

Ја даваа и серијата Мајсторот и Маргарита пред некој месец.
Hahahahahhaa....me iznasmea.Vo dolniot del od postot si sosem OK,ama za toa deka Telma nema pari.....Znaesh koj e sopstvenik na telma? MAKPETROL - ako neshto ti znachi.Ako se reshi mozze da go kupi cel sovet za radio difuzija.Telma e trik na Makpetrol,preku neze se perat parite ;) Zatoa nikogash Telma ne bila atraktivna Tv za gledanje.Vo cela nedela Telma pustam samo ednash i toa pola saat za Twisted City(T-Grad) vo sreda i ponekogash Italjansko prvenstvo.Drugoto e skrooos uzas.Porano interesna beshe Nora so edna emisija imashe interesni gosti i Dj Power vo pozadina si vrteshe ama i nea ja skinaa.

Точно..Боки 13...Лалола.... другите ги пишавте да не ги копирам..

Дааа бееее... овој идиотов го заборавив. Најголемото срање што се родило. Кај грешка на природата, па уште на ТВ го даваат. :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom