Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj seriozno imam malku rabota...
ali pred da iskocam da mu go vratam pozdravot na Trn...
Pa on zaedno so negovite `prijateli` neka dojde da zeme sto mu treba od taa jadna Srbija.Samo niv gi cekaa...hehehe
I na Bai Nedev imam eden pozdrav da mu pratam:
Srbine brate.
Ako je danas za sve tvoje nesrece kriva Jugoslavija...
sam si je stvorio...
Ako je kriva politika...
sam si je vodio...
Ako su krivi politicari...
sam si ih glasao...
Ako je kriva vojska...
sam si bio vojnik...
Ako su krivi prijatelji...
sam si ih birao...
Ako su krivi neprijatelji...
sam si ih stvorio...
Ako si sve ovo znao i video,a cutao i trpeo,sam si kriv sto se ranije protiv svega toga nisi digao !!!
Aj seriozno imam malku rabota...
ali pred da iskocam da mu go vratam pozdravot na Trn...
Pa on zaedno so negovite `prijateli` neka dojde da zeme sto mu treba od taa jadna Srbija.Samo niv gi cekaa...hehehe
I na Bai Nedev imam eden pozdrav da mu pratam:
Iluzorno e da se zboruva za eden koncept koj sto e napusten,krvavo rasturen i kako takov pretstavuva zavrsena prikazna.Просечната плата на работник во Македонија била тројно помала од
онаа на работник од ист профил во Црна Гора или Босна.
Југославија беше мини Европска Унија.
Се сеќавам без проблеми моите ме носеа на Јадранско, Егејско море, дури и во Шпанија
Мислам дека за влез во Грција требаше 1000 марки да покажеме или нешто слично.
Но немаше проблем да се покажат.
Врска немам какви биле тогаш аранжманите за визи, дали и ги имало, знам дека имав убаво детство![]()
Немало визи убаво се живеело ТОЧНО.
Но немало ни за Словенија Хрватска Србија ... па не плачат и не ги боли цевка за Југославија, некго си пукнале независност ( како и ние ) и си пичат напред, и сега пак 17 години немаат визи и убаво си живеат и им е супер.
А ние и понатаму ќе се лигавиме и ќе викаме вака нечини.
Е нечини знам.
Глеам ова се повтори неколку пати... Во сите републики постои Југо носталгијата. Дури мислам дека кај Словенците е најнагласена. Само тоа го сфаќаат како обична носталгија кон минатото. Се сеќаваат на Југославија како на бивша девојка. Е шо ни беше убаво, секс на Макарска, пастрмка у Охрид... е сеа имавме и проблеми, посебно коа умре дедо ми Јосип, малку ни се поремети врската, се искаравме, плус другарка и замеша прсти и раскинавме. А убаво ни беше :wub:
A be jas se izvinuvam sto pokratkiot klip go prikazav...:smeshko:Gledam nekoj bugarin ja pocnal prikaznava so cel da verojatno podjebava siromastija![]()
!!!! siromav toj...
![]()