Фанови на Fiat автоиндустријата

• Креатор на темата Креатор на темата FFC
  • Време на започнување Време на започнување

FFC

Член од
29 јануари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Moze ce bide reklamiranje ili ne znam sto ama ako sum u krivo ne mora da me banirate posto nesum znael. Sakam da kazam deka se otvori Fiat Fan Club vo Makedonija i zbirame lugje sto gi sakaat fiat avtomobilite pa neka go posetat nasiot forum e sega ce go pisam jas forumot ama ako mislite deka sakam da izreklamiram odma skinete go ako ne togas neka sedi izvesno vreme i ce se trgne soodvetno. Izvinete ako gresam , moe dlaboko izvinuvanje!

www.fiatfanclub.freeforums.org

Ok ce diskutirame ama dojdov tuka da baram pomos od fiatovcite da se priklucat so nas zos sega go otvorivme forumot pa odkako ce zavrsime rab ce go trgnam webot od forumot ako nekomu smekjava. Pozdrav

Еве бе, јас се учленив. Се надевам дека ќе има многу Фиат фанови.

Не ја видел Струмикс темава :) Инаку тој има фиат 1300 од 69-та (мислам) и го реставрира. Па можеби лајсните што ги бара ке му ги најди некој од фан-клубот, којзнае.

Инаку браво за фан клубот, се токмат да отворат за буба фан клуб времиња ама никако да им тргне. Можеби ова ке им даде поттик, а нормално и помош при регистрацијата.

Еиииииии, чек да видам јас што се случува тука.
И да, фан сум на Фиатовите возила од времето. И сегашниве ми се ОК, ама јас сум си по старото!

Мислење за Fiat 500 за женско штотуку положено? Гледам низ огласите најчесто се продаваат од 2008-2010 бензин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom