ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако сакаш да се наречеш дека си ЕМО да :smir:

иначе за облека еве уште малце на 1 април облечи се и ке си емо:pos2:

а ако несакам да се наречам емо а го сакам стилот..ондак демек треба да се откажам од стилот?

Еве ти одговорија . ... Нејкам да се нарекувам емо, нејкам шминка да ставам, нејкам да сечам вени . .. сакам шишка. Не треба тука да ја вметнуваме целата.. . идеологија... на стајлингот нели (=

Кај се сега MSV и MSV (support) малку да ви објаснат подобро што е Емо.

Кај се сега MSV и MSV (support) малку да ви објаснат подобро што е Емо.
Они двајца само ја објаснуваат историјата на емомузиката и ништо друго.

Odnosno si ili ne si so se ideologijata nivna a ne samo nalik;)
За да имаш идеологија треба да имаш... идеја!? Кконцепт? Нели? Како го наоѓаш тоа кај ендоклеточни организми? :(:P

Taжно е дека има луѓе кои сакаат да се сечат, плачат и убиваат кога има многу несреќни луѓе што сакаат да повредуваат и убиваат ( и на крај повредуваат луѓе што не се емо), но судбината едноставно не ги соединува. :(

За да имаш идеологија треба да имаш... идеја!? Кконцепт? Нели? Како го наоѓаш тоа кај ендоклеточни организми? :(:P

Taжно е дека има луѓе кои сакаат да се сечат, плачат и убиваат кога има многу несреќни луѓе што сакаат да повредуваат и убиваат ( и на крај повредуваат луѓе што не се емо), но судбината едноставно не ги соединува. :(
Тоа е многу тажно...озбилен сум :(

Кога ќе видам машко со шишка ми оди да го згазим и да го пратим у болница по брза поступка. А женско емо е ТОП ТОП ТОП! Многу ги сакам (=

jas sum protiv emo kids pogotovo maskite mislam oti licat na gays ne zaradi oblecuvanjeto (mislam sekoj si ima pravo na tva kak da se oblecuva i jas go cenam tva nisto ne moze da bide NENORMALNO kak so vikat tuka u strumica 99% od narodo ka ke vide nekoj porazlicen) tuku mi bese zboro za ponasanjeto izgledad kako gays!cao

Баш ми се допаѓа и стилот и таквите луѓе затоа што и јас сум дел од нив али не се облекувам во тој стил туку многу ми имаат речено дека според однесувањето дека јас самиот сум бил емо тип :toe:

990247954xx9.jpg

Иначе баш ми се симпатични и секси :vozbud:
f_emo2m_ba54ce4.jpg

061220071468jp1.jpg

070120081621ea3.jpg

v3ioau31050702cl8.png

061220071453od7.jpg

8qjkvi61067102pk6.jpg

Ако влезам во муабетов ќе треба да пцујам а нејќам..
Сепак колку го мразам тој емо стил проследен со музика што ти вика - уби се, обеси се, за К не те бива.. НЕ Е НОРМАЛНО..
И после зашто тинејџери, млади деца се самоубиваат, или зашо пола популација на тие години е во депресија..
Ипак мислам дека сите тие деца кога ќе пораснат - ако не се убијат нели во меѓувреме или ако не попуштат нервно од плачење.. Коа ќе им дојде малце мозок.. Ќе сватат уствари ради тие глупости дека многу пропуштиле.. Али тоа е..

охх леллеле е за вакви како малава ми беше муабетот погоре :pos2:

Едитирано од модератор по 16ти пат:

Не е во ред неосновано да се користи болд и боја при пишување постови.
Не си на мИрц.

Но најглупо ми е шо, некои тама ... незнам како да кажам ЗА ДА БИДАТ ЕМО потребно е да се тажни (иако не се), да се прават дека не се разберени од светот , да си сечат вените и др. работи И ТОГАШ КЕ БИДАТ КОМПЛЕТНО ВЛЕЗЕНИ У ЕМО СТИЛОТ

позери хаха

и сега сите стилови шо се Готик , Панк , Метал ги заменуват со ЕМО ... тоа не ме аресе.

иначе не сакам некој да навредам со ова. ONEGAI GOMENASAI :)

Значи ако ги цитирам сите луѓе што ја утнаа темава ќе нема место во постов.

Живот/Мода и Убавина. Таму е темата. Значи збориме за стилот на облекување, изгледот, фризурите...

А не збориме дали сечат вени или се џиткаат под возови или седат во темница

Е сеа кога е јасно за што збориме, ќе кажам како јас гледам на тоа...

Ми се свиѓа дел од емо стилот, иако стилот на музика што јас го слушам не е емо. Ми се свиѓа стилот кај девојките иако вистинските емо девојки кај нас се ретки.

Од машки пол фризурките се само добри и тоа некои...А и не стојат добро на сите...Има некои емо фаци у градов на кој не им стојат баш ама си ги фураат, нема везе :).
А облакањето кај машките е онака...нишо посебно, може и боље.

Енивеј не сум емо, али сум имал некад емо шишка :), т.е. и сеа иам :), иако слушам Панк. пред 4-5 години во средно имав панкерска (мохавк) четка за време на летните распусти зашто имаше професори кои не ме пуштаа да носам четка на часови :)) па така да морав само лето да го фурам стилот. :)

Па не сум против ЕМО-вците...Тоа е сепак нивно право, како сакаат нека си се облекуваат,и тие ствари:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom