ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
За жал постои емо стил.
emo2.gif
Кој мора да се укине затоа што така се наоѓаат плачи пички и се групираат. Лошо е за економијата.
Во македонија се развива емо културата и ни ја уништува економијата бидејќи немаме доволно развиена скинхеад или панк гранка. За во Шпанија и Русија(а мислам дека и глобално) овие две групи ги мразат плачливите емовци и ги кршат од мавање на секојдневна база. Затоа мора да работиме за да ги укинеме овие социјални паразити.

кај нас не ни знаат што е се емо;):) да сме малце реални седнале децана кај Гоце у парк и ми изиграваат нешто а не ни знаат што и дали се ЕМО!:pos2: него онкака.... седат си праат фјумови....

990247954xx9.jpg

Moe мислење за емо фимејл. Тел ми дет ши ис нат секси ? :vozbud:.

Ретко да видиш таква Емо девојка облечена освен на некоја слика,позирање и Плеј Емо:) Не се лажи:)

Иначе за машките е претеризам ова...
emo_boy

уфффффф ја се палам на вакви али поише накај метал емо ако има :vozbud:

Emo is love man, and like people totally don't get me and stuff. So i just need to cut my self and like feel the pain and stuff. And like my hair...dude like everybody gives us crap about our hair, but they are just like a bunch of programed robots with their perfect little lives and houses. Cause like live is hard man and like these robots don't know that, live is pain...so much paaaiiiiin, when i cut through my veins it's like i can breed all over again maaan.
And like totally man like...yeaa man like what the fuck like maaan.

за мене е убав стилот на емо..летото си напраив и таква фризура и мислам дека супер им е стилот..немора да значи дека ако нашиве македонци се облакаат или изгледаат како емо..дека навистина се емо..со сите тие емоции и песимизам..можеби само им се свига стилот па го применуваат:pipi:

pa bas ne si emo ako se oblekuvas taka.....

Glupavo e toa ili ili??

Odnosno si ili ne si so se ideologijata nivna a ne samo nalik;)

па не викам дека сум емо..само реков дека добар им е стилот..и на некој начин сум го применила како што прават и повекето

Го подржувам ставот на бебуш. ЕМОто не е исто како .. да кажеме рапот, не е лајфстајл. Мислам, зборам за мк.(у мк толку и се разбираат што е емо..) Ми се допаѓа добра обликувана коса. Шминката и таквите фетиш додатоци... мислам од тоа дури ми се гади. Значи само надворешниот изглед (без претеризам) е кул изглед за носење.

Јас имам шишка пред да знам шо е тоа стил за носење, и сеа треба да ја прифатам цела идеологија на емо стајлингот ?

Па ако сакаш да се наречеш дека си ЕМО да :smir:

иначе за облека еве уште малце на 1 април облечи се и ке си емо:pos2:

а ако несакам да се наречам емо а го сакам стилот..ондак демек треба да се откажам од стилот затоа што не сум целосно емо?

hm mi se pogodi temava hahaha:) epa moeto mislenje kakoo ''emo'' lol:
vo posledno vreme mnogu luge me narekuvaat emo poradi frizura ,pirsovi i sl banalni stvari.a vsusnost ne se zamaram so emo,se oblakam kako sakam ;)kako i da e se ezam koga nekoj gi deklarira lugeto kako emo,punk itn !toa e samo stil ,muzika del od zivotot i apsurdno e covekot namesto covek da se narekuva emo.so se odnesuva do muzikata neznam kolku ste vo tek so tie pravci ama postuvam nekolku emo/screamo bendovi;)a stilot ,sekoj se oblaka kako sho saka taka?jes da emoto veke stanuva klishe i sekoe vtoro devojce so saka vnimanie e emo ali nvm... luge bidete po open minded :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom