Гледање на кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Им верувате ли на тие што гледаат на кафе?
Сакате ли да ви гледаат на кафе?
Можеби вие гледате на кафе?
Ви погодиле ли некогаш нешто, сте погодиле ли вие?
И општо за појавава, ја сметате како нешто навистина интересно или денгубење?
Зависно кој гледа на кафето. Другарка ми има братучетка која гледа на кафе, ама не онака само да ти каже нешто и да тресе глупости...туку да каже како што е што и отприлика ме очекува, али јас не сакам да ми гледаат на кафе толку многу, нити пак јас знам да гледам. Не е интересно да знаеш што те очекува во животот нели?:toe:

Не верувам баш ама баш сакам да слушнам што имат да ми кажат :kesa:

huhu:) Sekoj razlicno svaka na pr. ja znam da gledam na kafe..Ne kuznee kolku ama toa sto treba znam:) I na mn luge sum pogodila na pr. na sestra miiiiii huhu:) Ne se opteretuvam so toa i zatoa u posledno nejkam mn da gledam na nekoj ama iskreno kazanoo i sala na strana Zabavnoo ee:):pos2:

_________

pozz:helou:

:pipi: Tetka mi sekoj den mi glea na kafe i sve mi pogoduva...ama toa e garant posto znae se za mene pa otprilika kazuva se taka kako sto e ...ali ne e bitno..nemam nisto protiv gledanjeto...eden vid na zanimacija e...zaebancija...da ti pomine vremeto de !!! :baeh:

Им верувате ли на тие што гледаат на кафе?
Сакате ли да ви гледаат на кафе?
Можеби вие гледате на кафе?
Ви погодиле ли некогаш нешто, сте погодиле ли вие?
И општо за појавава, ја сметате како нешто навистина интересно или денгубење?
~сакам да ми гледат на кафе:pipi:
~гледам на кафе(али само ако сакаш да те излажам):kesa:
~ми погодиле да ама само еднаш :wink:
~повеке како навика:baeh:

Ќе се нафати некој да ми гледа на кафе ? :pipi:

Чекајте сеа го пијам коа ќе го допијам ќе ви ја стаам чашата :pos:

TurkishCoffee.jpg

Во принцип почнав да пијам кафе само за да ми гледаат.Во почеток немав ич талог и само ме караа:pipi:пошто без талог ништо не се гледа.Во секој случај без разлика дали веруваш или не интересна занимација е.Тој што ти гледа ќе ти спомне да не речам види нешто и ти се надоврзуваш и почнува добар муабет:wink:Забавно е ептен!

Во седмо и осмо ми беше многу интересно да ми гледаат на кафе, ама сега тоа го сметам за денгубење :toe:

Epa vaka... Imas svirceeee, imas zajak, imas slon.. auuu nekoj ke ti go svirne nabrzina i ke ti padne mnogu tesko posle toa... :pos2:

Ne najseriozno pred nekoja godina se lazevme so drugarkive, cisto od zaebancija pa aj ke si gledame, pff lazgi so opaski - ni tronce vistina nema vo toa :toe:

порано кога бев помала ми беше интересно кога ми гледаа на :kafe:и нормално ако ми гледаше некој познат ми погодуваше :), во детали :)
а ако ми гледаше некој не толку познат пак ми погодуваше со помала прецизност :)- па секој има душман, додворувач , симпатија...бла бла,

ама сега не ми е филинг

I jas ne veruvam vo takvi raboti, edncka mi gledija i nisto ne pogodija,ako pogodat na sreka..:pos2:

Во принцип не верувам во такви работи...тоа повеќе го сваќам како исполнување на време

иако не верувам во тоа сепак ок е и секој го прави,но сепак лично јас мислам дека тоа е се почеста појава во пубертетските години отколку отпосле,последен пат не ми текнува коа сум била со некои кои си гледале на кафе, ок е тоа за пополнување на времето али не го практикувам боље ми е некој муабет да си направам отколку тоа.....

Интересно ми е да ми гледаат ама сепак не верувам во тоа...Повеќе од навика ми е гледањето...кога го допивам кафето секогаш го вртам филџанот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom