Гледање на кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Не вервам во гледање на кафе, ама стално со другарките си гледам(т.с. ми гледат,пошто јас тапа сум) не за нешто тепаме време интересно ни е...
а за погодвање...хм...со знам тешко...:pipi:

интересно е за занимација:pos:
иначе ми погодиле 2-3 пати...

Не верувам во гледање во кафе ич ама ич скоро никогаш не ми погодиле ништо, а ми глеаат само како да ми помине времето побрзо ништо повеке

Не верувам во гледање во кафе ич ама ич скоро никогаш не ми погодиле ништо, а ми глеаат само како да ми помине времето побрзо ништо повеке
зависи кој ти гледа...
Некој ќе речи ај другарка ти е све знајт за тебе па ти гледала ама не е на крај краева така,мене ми гледаше момиче со кое имам само здраво па пак све ми погоди и за минато и сегашност и за иднина...:toe:
Само поитересно ми е кога гледаат на парови:smir:
...

зависи кој ти гледа...
Некој ќе речи ај другарка ти е све знајт за тебе па ти гледала ама не е на крај краева така,мене ми гледаше момиче со кое имам само здраво па пак све ми погоди и за минато и сегашност и за иднина...:toe:
Само поитересно ми е кога гледаат на парови:smir:
...
аа да да на парови е ептен интересно.Еве сега чекам да дојде една комшика што ништо ептен ништо не знае за мене па ке видиме дали нешто ке погоди:vozbud:

Колку да поминит времето..иначе ми имет погодено нешто од прилика:pipi:

Многу ми е глупо некако, ниедна од другаркиве не знае да гледа, а само викаат на кафе демек да гледале... а мене пусто ми се пие тоа талогот на крај и само ми викаат: "Не го мешај кафето мори!":icon_lol: .... а и никогаш не ми погодиле.

глупости...си гледаат другарки едно со едно...и се си знат една за друга и после му годат на кафе..и кефој овие другите..:tapp::tapp:

Не вервам во то чудо ама јако ми е, поготово реакциите на љуѓево шо им се гатат :)

Така тепам досада...не дека верувам...

Гледање на кафе у почетокот кога почнав да пијам беше као демек ауф се ми погоди, бабини деветини :baeh: Со другарките од навика онака обрќаме филџани, а не верувам во гледањето, тоа е само да му навлезеш у психата на човекот и ете си погодил. :nenene: Кажуваш тоа што сакаат да слушнат :icon_lol: А ја лично си неам појма, не ги ни познават тоа фигурите :icon_mrgr

верувам бидејќи до сега ми имаат неколку пати погодено...но секако да ми гледаат луѓе кои не ме познаваат...со другарки постојано си гледаме т.е се лажеме...знам да гледам по малку и ми викаат дека и погодувам по нешто!!!!

Капучино обожавам, а турско пијам само за да ми гледаат :icon_lol: Една од другарките е права баба Ванѓа и буквално СЕ ти погодува, ама не нешто што веќе ти се има случено, туку работи што ќе ти се случат! И после речете немало судбина, вака - така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom