Гледање на кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
не пијам кафе ама ич ич ич
и тоа баш никакво ни пијам

Многу ми е интересно тоа и се надевам дека некад ќе научам да гледам. Пред едно месец дена ми гледаа на кафе и ми погодија тоа што ми го кажаа, не знам како ама ете, секогаш ми погодуваат. Ќе си купам и книгичка некоја за помош и побрзо таман да научам :zlo:

Многу ми е интересно тоа и се надевам дека некад ќе научам да гледам. Пред едно месец дена ми гледаа на кафе и ми погодија тоа што ми го кажаа, не знам како ама ете, секогаш ми погодуваат. Ќе си купам и книгичка некоја за помош и побрзо таман да научам :zlo:

Абе нема врска тоа. Еве сега ќе ти кажам како е за гледањето барем за поголемиот дел од другарки што ги имам и гледаат на кафе. Памтат тоа што сум се жалел и за тоа зборат. И на крај ќе кажат ќе се среди, па по обичај се се средува и е очигледно дека ќе се среди и слично. Како не можат да ми кажат кога ќе погодам спортска.

еј баш интересно е коа ми гледаат ...,,ЕЈ тоа ми погоди,, или ,,ЛЕјј од кај знаеше чоек??,, и други фрази ...хехехе..али ја тапа сум незнАМ НИ една фигура што значи ..додуши не ни пијам мноогу кафе ,може затоа и не сум ни научила...:toe:

"Гледам" и тоа доста успешно посебно ако филџанот е проѕирен или без дно во спротивно си кажувам некои прикаски.

Абе јас знам само едно. Ако има долга линија од врв до доле тоа е големо патување а кратка до пола ако е тоа е мало патување.

И јас знам само едно. Ако имаш кавалче, зајче и слонче, значи: Ќе ти го свирнит некој на брзина, и тешко ќе ти паднит заради то.

гледам и ми гледаат на кафе само за да ми помине побрзо времето а не за друго сето тоа што се кажува си нема врска и ретко кога нешто ми кажале ми се исполнило:toe:

jas bev pred samo edna nedela kaj edna starica na kafe so gleda ama alal da i e , 300 den cinese ama neka i se na zdravje se mi pogodi za idnina toa sto mi kaza kamo das se ostvari. juhuu bi bilo superiska:vozbud:

обожавам кафеее......а и знам да гледам ееее..кој сака нека повеле

Уопште не верувам, дури ми е смешно. Али онака Ок е за тепање време и разбијање досада ...

..абе гледаш симболи...црте шо остануа трага од тоа кафето..нема врска дека другарке памта..и по тоа нешо би трескале.....абе мн сакам да ми гледаа..фактички увек коај пиемо со другаркеве(сеа зависи која е по тоа) гледамо..се трипамо..кажуамо глупости ама поише пута ми имаа погодуано...а знам нешо да гледам..онака...хихи...ама еве више има два месеца како не сум се глупирала со кафево хаха ...:pos2:

Ми гледаше една баба чисто од забава не дек вервам многу и ми погоди нешто, нешто не ама пак ко ке се немат работа најдобар начин за губење време!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom