Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера, го гледав Женси оркестар, и ми течеа солзи во текот на цела емисија. :tv:

најмногу сум плачел на Сомнително лице драмата со Џемо Билбил ама од смеење

а иначе на сериозен филм само 1 и сега (пак ќе биде петок на А1 - Армагедон)
солзи сами ми поткоа и секогаш само на тој филм

јбг тажно ми беше

На Оркански височини кога и да го гледам тој филм плачам како мало дете кога ја прочитав книгата не плачев , во филмот малку се сменети некои работи ама сепак приказната останува тажна и трогателна.

Солза?! Сум плачела цели мориња на филмови. Пред секој потенцијално тажен филм со можни потресителни сцени, однапред си зимам палома, се затворам во соба и рикам. Ко мало дете сум, колку знам да се соживеам со филм. Само гледам да сум сама, нема смисла пред сите да се лигавам, а ако не сум, глеам да е темно во собата и едвај ги задржувам солзите мои јадни :icon_lol:

Johny Q...
A Walk to Remember... e toa bese cel okean
Pearl Harbour ... na sekoe gledanje placam
Titanic... iako go imam gledano 1000000 pati, sekogas placam
Moulin Rouge... na kino placev
Young Mother (toj koga 15-godisno devojce raga bebe)-trogatelen e
Wuthering Heights...

Само на сериски пред 5-6 год. :vozbud::toe:

Од смеа имам пуштено на Борат коа се бореа со Азамат во хотелот,и за малце ко дете кога падна Муфаса у долот ама ништо,не капна :)

да кратко и јасно

зависи од филмот...ако е некоја добра тажна сторија, ако е некоја љубовна драма или некоја ептен јака комедија сами ми потекуваат солзи. последен пат пред некој ден на BLOW со џони деп...исто и на спотот The hardest thing...ако се брои тоа :pipi:

Samo na eden film sum pustila dve, tri solzi "Kako maz saka zena" so Endi Garsija i Meg Rajan.:cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom