Папата ќе решава за ореолот на Тоше?!

• Креатор на темата Креатор на темата bodlikav
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pred majka tereza, vatikan barase dve cuda, da se napravat, ama oti im bese tesko da najdat, papata go smeni toa pravilo vo 1 cudo i najdoa nekoi luge od afrika ili kade, nekoja zena da kaze deka majka tereza ja izlecila(dodeka maz i veli deka bile doktori a ne tereza) i presto nov svetec. (majka tereza e an asshole)

A vie neznam sto se vozbuduvate do tolku za toa dali Tose ke go napravat svetec ili ne(iako ne se setall i pravel "cuda"), toa ni malku nema da go smeni faktot deka on e mrtov, dead gone, ne se vraka. Na tie sto do tolku im fali, kazete mi koja e razlikata pomegu sega i koga ke go napravat svetec, dali ke bide pomalku mrtov ili sto.

Што направил толку за да е светец? Не мислам дека е правилно.

А кој е тој Папата?

Ватикан има повеќе заеднички карактеристики со Сатаната одколку Church of Satan.

Гледам шиптаров па нешто провоцира:devil2:
само незнам како можеше толку реплики да добие, зошто толку му обрнувате внимание, кога целта како и секогаш му е да провоцира, туку што има да се каже за неговата вера, само војни, тие да не ќе прогласат некој муслиман за светец:jaj:

само незнам како можеше толку реплики да добие, зошто толку му обрнувате внимание, кога целта како и секогаш му е да провоцира, туку што има да се каже за неговата вера, само војни, тие да не ќе прогласат некој муслиман за светец:jaj:

Пикасо е Атеист.

Шупкару, 10 минути власт со нула ќе ве множам ваквите идиоти, кои за жал се само слика на нивните родители. Сега гледаш дека ти не си крив, туку друг(оној што те одгледал).

Ај види глупчо суратковски дека мене не ми мрчи религија, тоа на другарите ти твои детерминирани ќе им го кажеш.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2909320#post2909320

И не јади, дан ти се посерам уше малку во усната шуплина.

Си стојам на кажаното, но овој пат со кириличен фонт.

A што тоа '' шиптарот '' провоцира, убеден сум дека воопшто не ги прочита неговите постови, или, не се ни обиде да ги сватиш, зашто нели, може ли '' албанец '' нешто паметно да напише ? Ке ти ја цитирам само Дивајн од темава
Една е нашата љубов кон него, а друго тоа што неможат некои од нас да најдат логика во тоа тој да биде прогласен за Светец.
п.с. Убава реплика на wot, реалист е, со тапија !

п.м.с. Мислам дека треба клуч на темава .

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
A што тоа '' шиптарот '' провоцира, убеден сум дека воопшто не ги прочита неговите постови, или, не се ни обиде да ги сватиш, зашто нели, може ли '' албанец '' нешто паметно да напише ? Ке ти ја цитирам само Дивајн од темава
п.с. Убава реплика на wot, реалист е, со тапија !

п.м.с. Мислам дека треба клуч на темава .
Во неговиот прв пост ја покажа иронијата, во вториот сакаше малку да проба да пере мозок.

Знаеме дека беше голем хуманист и религиозен и се по ред,но светец?

Во неговиот прв пост ја покажа иронијата, во вториот сакаше малку да проба да пере мозок.
Иронија која алудира на апсурд, со кој и се согласувам, али провокација како што ти тврдиш, нема, ти реков, прочитај ги сите негови постови на темава, плус оние на Дивајн и најверојатно . . . најверојатно ќе ја сватиш иронијата во тој прв '' провокативен '' пост .
Брзо донесуваш заклучоци зашто '' албанец '' бил ироничен на темава, тоа е проблемот, можеш и комотно да му се извиниш :) .

Иронија која алудира на апсурд, со кој и се согласувам, али провокација како што ти тврдиш, нема, ти реков, прочитај ги сите негови постови на темава, плус оние на Дивајн и најверојатно . . . најверојатно ќе ја сватиш иронијата во тој прв '' провокативен '' пост .
Брзо донесуваш заклучоци зашто '' албанец '' бил ироничен на темава, тоа е проблемот, можеш и комотно да му се извиниш :) .
па јас сакав да го навредам, за малку да ја почувствува револтираноста што ја добиваме од неговите постови, не само конкретно од овој

Znam deka ke ima komentari demek mnogu daleku terame so ova za svetec, deka preteruvame ova ona, mislam deka cim sestrite na Majka Tereza potegnale za Tose, togas ima tuka neshto. Chim stignal se to Vatikanot, znaci go imase Tose toa shto go praveshe svetec. Taka da se nadevam deka kje bide proglasen, zatoa shto kje mu se ispolni zhivotnata zhelba i bi im olesnalo na negovite. Tie lugje zhiveat za verata.
Потеглнале сестрите бе за него види види ако ги натегнал убаво ке потегнат шо ке праат.Добро бре шо им е на лугето шо се боцкат светец бе аууууууу страшно еј респект за Тоше ама малку ја претерааа мислам овоа е веке сајнс фикшн

Се замарат луѓето со туѓи животи,место да гледат за нив и со то би му олеснале на другите,тие се заглав’ват во минатото на личности чие време поминало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom