Dexter

Јас неодамна ја изгледав првата сезона и премногу сум задоволна. Последните епизоди ми беа највпечатливи, посебно делот каде што го уби брат му. Искрено, не очекував. :(
Ми се допаѓаат серии од ваков тип, зошто пред се те тера на размислување, дали да се оправда Декстер или не, дали е негативец или позитивец...Ми се допаѓа и начинот на кој ги искажува чувствата и најтемните мисли. Да не забегувам многу, се на се, закон серија.
А да, и најавната шпица е многу моќна. Ама многу.
И да му се заблагоарам на дечко ми што ми ја откри серијава и што ја изгледа по втор пат со мене. :back:
Едвај чекам да почнам со гледање на втора сезона...
Кажи дека пишуваш спојлер сега се зезнав што читнав:jaj:
Иначе...чим третата сезона излегува во септември значи до тогаш ќе имам време и да си ги спуштам и да ги гледам..се надевам ќе вредат десетината гига спуштени...:)

ХаХ Декстер добро цртанче е ..

На кој канал е овој серијал? Досега го немам сретнато.

Промо за трета сезона. Досега најдоброто промо за премиера оваа сезона.

многу ја сакам серијава, една од омилените ми е.сега ја симнувам 10 епизода од 2ра сезона.и одам да ја гледам 9та.

и јас едвај чекам да ја симне членов над мене па да ја глеам.
глеав само 1 епизода и ептен е добра.
lot to think about

Odlicna serija, ne mi se ceka do 28.9 za 3ta sezona :(
Isto poglednete ja Californication, isto showtime produkcija, mnogu zakon serija, edna sezona ima do sea, na 15.9 pocinja vtora.

И јас ја изгледав само првата сезона и доста ми се допадна. Чекам сега втората да ми стигне да видам како наставува и се надоврзува причата. Иако на прв поглед изгледа малку по ниско буџетна од Prison Break, 24, CSI, Lost, Heroes и останати, сметам дека Dexter е серија која треба да се погледне за сите љубители на тој калибар на филмови и серии. За остали ги има шпанскиве и аргентинскиве по нашиве телевизии :)

Пред малце ја изгледав првата епизода од третата сезона на Декстер. Интересна епизода беше, немаше многу акција, имаше мало забегување од кодот и околу тоа се вртеше целата приказна. Премиерата уште не е покажана на ТВ, ова беше некое украдено ДВД рип. :)

Пред малце ја изгледав првата епизода од третата сезона на Декстер. Интересна епизода беше, немаше многу акција, имаше мало забегување од кодот и околу тоа се вртеше целата приказна. Премиерата уште не е покажана на ТВ, ова беше некое украдено ДВД рип. :)

И јас ја изгледав, ама како што читав не е ваа официјалната верзија на првата епизода. Кога ќе испадне официјално ќе треба да ја гледаме пак :)

ги има некој сите сезони?
ја ги ијам првите 24епизоди(валда 2 сезони се тоа)ама ги сакам сите.
ако ги има некој нека пише пп

Магде , трета сезона сега излезе,значи никој ги нема сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom