Dexter

Одличен крај за одлична серија.
Иако предвидлив и логичен, сепак ми се допадна, се друго би било неприкладно на серијата

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Некаде на средина од сезонава сетив како ќе заврши. Ептен очигледно се билдаше амбиентот за така.

За мој вкус, тежок засер крајов. Подобро да не ја продолжуваа ич.
бтв 4.6 на имдб има последнава епизода. Доволно кажува за тоа колку се сложиле со мене.

Screenshot_20240727-103153-699.png

Ќе го воскреснат Дехтер :pos:

Каде се оригиналните сценарија Холивуд што правите????

Средина на 7 сезона сум и забрзано губам интерес, те веќе почна од пред некоја сезона али како прогресира серијава се повеќе нема смисла што се случува. Супер си беше се до Тринити кога реши да бидат најдобри другари и убиството на Рита кое иако беше голема промена сепак беше од нигде никаде изведено али сега со плавушава Јвоне ептен го тупат тотално безидејно. Шестката беше тотална утка според мене.

Мислам дека требаше да заврши со 4 сезона, до тогаш се беше одлично, останатите сезони се втф.

Последно уредено:
Средина на 7 сезона сум и забрзано губам интерес, те веќе почна од пред некоја сезона али како прогресира серијава се повеќе нема смисла што се случува. Супер си беше се до Тринити кога реши да бидат најдобри другари и убиството на Рита кое иако беше голема промена сепак беше од нигде никаде изведено али сега со плавушава Јвоне ептен го тупат тотално безидејно. Шестката беше тотална утка според мене.

Мислам дека требаше да заврши со 4 сезона, до тогаш се беше одлично, останатите сезони се втф.
Welcome to the club.

И Декстер повторно не е мртов :eek: и сега воскренува во трета серија :pos:

Последнава серија Resurrection на имдб има рејтинг 9.3, многу повеќе од претходните и од оригиналот (8.6). Дали заради шо восскреснал па му се радуваат или е заслужена, треба да се одгледа.
Дали беше утрото по денот или денот по утрото :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom