Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
site so OHRID se gazenje

Лелееееееее
уште се валкам од смеа!

гледајте го овој :

e znaci svaka vi cast ! me iznasmeavte u 5 sabajle:pos2:....definitivno legendarno ... da ne go imate koa ide cacko po kompiri kaj komsijata,vi teknue ? :) pozz

zakon si se k-15
ali spored mene naj jaki se bubi go bole meot,za semaforite na marenskite usi i kaa tito kaa hitler covek ne se.........

Да, да... класиците се најдобри.

На братму ко му ја скрши кичмата и чатарасе и два. И и и Џон Крокодилоут. :pos::pos::pos:

Не можам го најдам еден скеч.

Во главна улога е Тошо Малерот, глуми искулиран ток шоу водител и нафрла некој безвезни фрази како ,,Многу светло во студиото‘‘ после кој следи громогласна смеа од публиката.

После то прима гости еден поп, го глуми Цацко и Миле стандарно го глуми албанецот и тие колку шо се сеќавам нешто се натпреваруваа.
И овај е од постарите. Се сеќава некој?

Хмм.....

Кога Тошо е сред нива и излегува од полско ВеЦе облечен ко сељак со слушалки на уши и објаснува како си прошол лошо у дискотеката затоа што резидент ди џејот разбираш мешал амбиентал со прогресив транс а у суштина требало да пушта хаус

:pos2::pos2::pos2:

Ти неа што и рече
Женска страшно ме потсеќаш на Мерилин Монро
А она тебе што ти рече
Седи бе ти поарен да не си:pos2::pos2::pos2:

И оној за крводдарителство кога Тошо ја убедува женска му

Маче ќе ми дадеш мора да ми даеш. Прво ќе те пецне ќе ти потече крв малку ќе те боли али после филингот е неверојатен. Башка за живот се работи. Ај ќе дадеш со другарите се кладев дека ќе дадеш
Ај штом е за живот ќе дадам.

Сестро! Донеси ќесичка за крв:pos2::pos2::pos2:

И нормално сцените Тошо кога е папучар со од едната влечка одлепена. Мрзам коа ми се меша у штипки. ја мори ти се мешам кога со комшиката гледате Спортска Среда. Тошо и вика на жена му Маче Глос сум ти купил.
Шо бе си ми купил кујнана лом ти е.

И сцената кога Тошо седи у кафич и глуми фраер и пали чкорче од кондура. И после следен кадар му ја даваат кондурата и на ѓонот залепено таа шмирглата од ќибрит:pos2::pos2::pos2:

Многу се ептен не можам да одвојам...

Хмм.....

Кога Тошо е сред нива и излегува од полско ВеЦе облечен ко сељак со слушалки на уши и објаснува како си прошол лошо у дискотеката затоа што резидент ди џејот разбираш мешал амбиентал со прогресив транс а у суштина требало да пушта хаус

:pos2::pos2::pos2:

Живеачка има, али ова најт лајфот у државата е тотално без концепција.Синоќа влагама у еден клуб и на вратата пишува рејв. Влагам унатре, глеам нема никој(најверојатно беше рано),а тој диџејот опнал њу брејкс до даска.Го глеам така, си викам ај да не му се мешам у концепцијата и таман идам накај шанкот да си зеам пијачка, го слушам како го микса њу брејкс со хепи хард кор.И тука неможев да издржами одам и му викам дека на рејв од ваков тип прво треба да се почне со транс или со гоа транс како у поголемите држави, па тек после да премине на џангл и драм енд бејз за у даден моменат да може да измикса со пргресив хаус. И он ми вика као ја сум бил резидент диџеј, а тоа биле фристајл забави.И менетука му пука филм, и му викам :Слушај бе магаре едно, вие сите тука се вадите на амбиент брејкбит, ана никој не му е јасно дека дарка амбиент и електро техно не оди уопште со трип хоп и спид гараж...И тука демонстративно ја напуштив диџеј кабината и си отидов дома, пошо и ја иам специфичен лајфстајл разбираш

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Хмм.....

Живеачка има, али ова најт лајфот у државата е тотално без концепција.Синоќа влагама у еден клуб и на вратата пишува рејв. Влагам унатре, глеам нема никој(најверојатно беше рано),а тој диџејот опнал њу брејкс до даска.Го глеам така, си викам ај да не му се мешам у концепцијата и таман идам накај шанкот да си зеам пијачка, го слушам како го микса њу брејкс со хепи хард кор.И тука неможев да издржами одам и му викам дека на рејв од ваков тип прво треба да се почне со транс или со гоа транс како у поголемите држави, па тек после да премине на џангл и драм енд бејз за у даден моменат да може да измикса со пргресив хаус. И он ми вика као ја сум бил резидент диџеј, а тоа биле фристајл забави.И менетука му пука филм, и му викам :Слушај бе магаре едно, вие сите тука се вадите на амбиент брејкбит, ана никој не му е јасно дека дарка амбиент и електро техно не оди уопште со трип хоп и спид гараж...И тука демонстративно ја напуштив диџеј кабината и си отидов дома, пошо и ја иам специфичен лајфстајл разбираш

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Најдобриот :pos:.

Не можам го најдам еден скеч.

Во главна улога е Тошо Малерот, глуми искулиран ток шоу водител и нафрла некој безвезни фрази како ,,Многу светло во студиото‘‘ после кој следи громогласна смеа од публиката.

После то прима гости еден поп, го глуми Цацко и Миле стандарно го глуми албанецот и тие колку шо се сеќавам нешто се натпреваруваа.
И овај е од постарите. Се сеќава некој?

со хаџи мајами хаити ???? кога се расправат за јазик како треба да се подготви ? :pos::pos: дечко ти си страшен , а ја му викам батка и ти си страшен :pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom