Која програма ја користите за download на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата WhiteSnake
  • Време на започнување Време на започнување
LimeWire PRO! Досега добро ми служи!

Што е разликата меѓу обичното LimeWire и LimeWire Pro? Што добивам со Про?

Optimized search results
Turbo-charged downloads
Connections to more sources
More Reliable Downloads
Special PRO only skin

Вреди ли да се купи? Не. :)

користам обичен LimeWire и ми брка работа...веројатно Pro е подобар ама не мислам да давам пари за една глупава програма за сметнување песни

Оди на мининова и download-ири ја најновата верзија на LimeWire Pro. Интересна работичка, само што инсталирав, во Windows Defender i Eset Smart Security почнаа да се редат некои интересни работички. Заради неа вчера форматирав го PC-то.

Немаш сериски броеви за LimeWire Pro. Сите верзии на LimeWire Pro се pre-cracked, што значи само ја инсталираш.

By the way, webmaster-ите на LimeWire LLC се толко глупи што верзијата Про 4.14.0 можеше преку Гоогле да се најде на официалната страна на LimeWire.

Немаш сериски броеви за LimeWire Pro. Сите верзии на LimeWire Pro се pre-cracked, што значи само ја инсталираш.

By the way, webmaster-ите на LimeWire LLC се толко глупи што верзијата Про 4.14.0 можеше преку Гоогле да се најде на официалната страна на LimeWire.

Full Version li???

Прво симнував со Shereaza, ама ме нервираше зашто мноооогу време требаше да чекам за да почне да симнува.
После симнав Bear Share, ама и тоа не ми го правеше меракот. Не ми наоѓаше песни, од една песна ќе најде само секвенци и како скролам надоле- едното исто или ќе ми најде “цела“ песна, а само 400КБ.

И сега си користан LimeWire, презадоволна сум. Песните ми ги симиња за 2 секунди, си симињам концерти... мераци !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom