Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
Abe luge prepisvajte! Ako nekoj predmet ne vi odi i mislite deka nikogas nema da vi treba prepisvajte.Ko mene na pr. jas ja mrazam matematikata i dosega na sekoj test sum prepisvala ama sum imala sreka profesorite site mi bile tapa.

Никогаш не сум препишувал се од а-ш, сум имал ливчиња за потсетување толку ми доволно

јас ја фотокопирам скриптата т.е. темата, дома најважното го подвлеквам...и препишвам, имам долгичка коса и седам на крајот до ѕидот најубо место за препишвање, до душа досега никогаш не ме фатиле, а и професорите не се кизнај колку лоши

Stalno imam livce vo mene. Skoro na site testovi sum prepisuvala, a osobeno na fizika vo 7 i 8(fizika sum tapa). Samo na eden predmet nemam prepisuvano: sociologija(profesorkata bese vesterka vo sekoja smisla na zborot):lud:

Ех сум имал мамено...Не често. Ми се десило едно 4-5 пати:nesum:

Понекогаш препишувам.
Бидејќи носаме униформи, ливчето го ставам во ракав и препишувам.
Некогаш ја принтам лекцијата со мал фонт и ја делам на 2 дела, и со селотејп делчињата ги лепам на пенкало......... На тест прво го вадам пенкало број1 после пенкало број 2 :music3:

deca bre, jas li da ve ucam?!?

Mn e ednostavno. napisi segde kaj so mojs, na tabla, na zid, na plafonot, na livcinja ( na nogavica, noga, raka, prsti. vo uvo, vo nos, pod klupa)...
nekogas pali i fintata so WC to - spremen cel tefter so odgovori, i na koj mu treba da se proveri neso, odi vo WC, go vadi tefterot od zad kazanceto, cita i go vrakja.
It's simple

Една професорка еднаш кажа: Само глуп човек не знае да препише.

SEKOGAS KOGA SUM MOZELA, SUM PREPISUVALA,STO PA DA NE!.E IMA NEKOGAS NEMOZE I DA SAKAS.

Jas sum PANICAR!! Najlesno mi e od noga. Ke si napisham na noga i so dolgi pantaloni ke si gi prekrstam maski nozate i ke ja potpodignam nogavicata i toa. Ili livce vo raka ama taka sum:
Се потам, црвенеам, мислам дека сите гледаат во мене

замисли ти ова..пишуваш од 12 10 прашања и паѓаш....ммм???каде е грешката...па грешката биле те во границите на интегралот. па Т било малечко а не големо...ситница бре...усул да се немало...
па..следува мал потсетник...од типот...секојв втор ред:)...nekade i samo po nekoja brojka kolku da ti asocira na nesto...:)
inaku ne sum prepiшувач од проса причина...ај еднаш ке пишувам на писмена/испи...па и дома да пишувам нешто што може нема ни да ми се падне...улава работа...
е така...прво во средно ги уцев писмените сто ги пишувала сестра ми на памет, па ги писував со 6 фонт, па послем ми беше мака ад се напрегам, па ги пишував со 12, па...после уопште ми беше мака тоа..па ја земав цела тетратка со писмени од сестра ми и од неа препишував:)...
седевна прв клупа..оци во очи со професорот..мислам дека никогашне посумја дека јас му препишувам...
а кога во 4та напишав сопствен труд....МИ речеЧси го променил стилот на пишување, ми се допага критички е...ама имаш неколку ставови кои ме иритираа и затоа имаш4...Верувајте бев презадоволен од тоа иако имав 4..Па затоа на сите ке им кажам: Пишувајте сопствен труд..барем што се однесува до писмените по мкедонски јазик..ке се поцувствувате поубаво и повредно...
пс. Ако некој веќе заглавил со некоја писмена...кажете..да им правам upload:)

А бе јас сум најмрзливото суштество што постои на планетава. седам на германски и низ прозор гледам на играшлите како играат фудбал... проф. ме молеше да препишам ама ме мрзеше...

Кај нас во класот сме сложни кога станува збор за survival на тестови. Распоредот на часовите ни беше оние лесните часови како: ликовно, музичко и спорт ни беа се` први, втори и трети час. А оние потешките се на крај. Па имавме можност секогаш кога се правеше тест во другите класови на првите часови, на големиот одмор ги учевме прашањата. И со цимерот до тебе се договаравме, ( пошто ни даваа во две групи ) едниот да ги научи прашањата од едната, а другиот од другата група. Па и доколку не ни се паднеше таа група скришум си ги менувавме тестовите со другарот. Секогаш ми е успевало. А друг начин, пошто нонстоп седев на прва клупа откај џамот, професорите не обраќаа внимание на нас, туку ги надгледуваа оние одпозади, и јас обично на ѕид ќе напишам нешто доволно да ме потсети за што да пишувам, а и другарот до тебе така ќе знае некое прашање и ОП, еве ти тест со оценка 4 или 5. :)

Trgnav da prepisuvam na ONO od princip- premnogu nepotrebni gluposti na fakultet, bev eptem taze brucos i ne mozev da svaram nekoi raboti. Arno ama, fativ eden politicki pristap koj za belja mi e pasija, pa nemav potreba od prepisuvanje-bajagi se inspirirav. A inaku, si ja imav spremeno knigata pod klupa.

Prva godina sredno, prva pismena, makedonski jazik i literatura. Si spremiv odlicen tekst kako osvrt na edno delo, "pekolot" ke da bese, pa me mrzese da go naucam-a trebase, oti vo 7:30 sabajle poarno bese da odam na sigurno. Pa fino ubavo si go izvadiv na klupa, da mi bide vo vid planot... I posle?
Skandal. Edistveniot kec so postolje vo mojot zivot.
Eptem se imame sega so profata:)

Pa mnogu pati do sea se ima deseno ne sekogas ali "da"...najvise na Angliski prepisuvam:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom