Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
JeCILaDy напиша:
Последен препис шо сум го манала беше пред една недела на писмената по француски. Абе сите глаголи во сите времиња ги имав изнапишано на едно ливче и се препишав. И нормално, 5ка добив, па уште и пофалена :):)
Инаку, се договараме со другарка ми шо седи до мене, пола материјал таја го учи, пола јас и си кажваме.

Aма зависи од професорот, и јас на времето средно француски си кажвав и се акнував од препишување ама дека професорката оставаше...А да и латински.
Ама ај пробај пример на физика, математика така или кај некој побајаги строг...Негде едноставно голем ризик ти е да извајш ливче.Или треба профи да си или ич не пробвај

Никад не сум праел ливчиња за препишување.Ако најдам некое ливче од некој шо завршил со препишуење тогаш добро,иначе,никад.Најчесто у средно препишував од тој до мене,позади мене, на 10 клупи од мене :)
А сеа на факултет ретко кога препишувам,ама се дешава чат-пат.
Најлегендарното препишување што сум го видел беше една хиена у средно.Кој учел у Карев сигурно ја знае Наде-хемија.Професорката не е лоша ама знае да си стаи по некое единиче.Овој одговараше за 2ка на табла со хедсфри,а една друга хиена на последна клупа му диктираше.Типот одговараше пола саат и оваа ништо не приемети и на крајј му стаи 3ка пошто многу знаеше :)

Јас си препишував последно на тестот по француски,многу времиња имавме и си направив ливчиња...препишував со ливчето под тестот и нешто другарката ја праша професорката и дојде,ми го заврти тестот за да види нешто ама за среќа не се виде ливчето:je: ....памет за друг пат...некако поинаку да препишувам...не викам да не препишувам:icon_lol:

Jas denes pravev pismena statistika i se prepisuvav imav napisano formuli na klupa ne me fati za formulite megutoa koga mu kazuvav na drugarot do mene me vide i na nego i na mene mi udrija eden potpis na testot demek edna ocenka podole

Ednas,vo sredno na cela klupa rasposlav livcinja i si oblekov edna siroka jakna i so nea nekako gi pokriv.Na rugarka mi i bese mnogu strav da prepisuva od livce i se dogovorivme da si ja smeni grupata i da prepisuva od kaj mene.Najsmesno bese so profesorot i velese deka bila sumliva i ja natera da ja sobleci jaknata,a jas bev cela rasposlana,kako kebe da imav poslano na klupa nisto ne mi rece.:pos:A,ednas na fakultet prepisav edna formula od livce i ne znaev kaj da go skrijam livceto,a bev vo pocetnite redovi na amfiteatarot,pa vo panika go piknav v prsluk,ama edna koleska me vide i pocna da se smee.Profesorot ne vide,a i da videse nemozese da mi reci da ja soblecam bluzata.Interesno bese so ne planirav i neznam kako mi tekna da go skrijam tamu.:pos:

Jas utre ke prepisuvam, ama ke cekam prvo da pominam zdravje boze, se da mine vo najdobar red pa ke vi ja kazam mojata tajna na prepisuvanje:)

Анастазија напиша:
Ич не знам да препишувам! :(
Јас ке ти кажам утре...сега не кажувам сега за да не ме колнете па не дај боже да ме фати...пу пу пу:)

koa pocnav da prepisvam mi se cinese deka cel klas me gleda ama potoa stanvit navika

Ednas prepisuvav za francuski. Napraiv 2 minijaturni liv4inja abe so mikroskop da gi 4itas toa bukvite. Ali vazno imase sve napisano so bese na testot. Gi staiv liv4encata pod testot i se razbira si prepisav se. Dobiv 5 so site boda :D

Мора да се мами. Па не сум будала да учам нешто ако знам дека можам да препишам.

Па ја како ја исчистив прва година на факултет?!!:pos::pos::pos:
Со ливчиња нормално:kez::kez:

FrAnKEInsTEiN напиша:
Па ја како ја исчистив прва година на факултет?!!:pos::pos::pos:
Со ливчиња нормално:kez::kez:
a saega si 2?:icon_lol: JA SEA GO ISCISTIV SREDNOVO:icon_lol: ISTO SO LIVCINJA I SO DOSEPKANJE SO DRUGAR MI U KLUPA,ABA NA SREKA SE E MOZNO PA I CELI ZADACI

Многу сте слатки и симпатицни кога раскажувате како сте препишале на некој тест или писмена.
Бравос.

Marata напиша:
Мора да се мами. Па не сум будала да учам нешто ако знам дека можам да препишам.

Hahaha vo pravo si so tebe sum te podrzavam!!!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom