Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
Сфетле на кој факс си ти???
Јас препишував на Одбрана и Заштита, кај Џелај Чајани, на Шумарски.

Tonchie напиша:
Сфетле на кој факс си ти???
Јас препишував на Одбрана и Заштита, кај Џелај Чајани, на Шумарски.

ekonomski zavrsiv jas...a ispitot go polagav pred edno 6-7 godini...;)

и јас препишував на ОНО..
сега кога ќе се сетам, се замислувам зошто сум го правел тоа, кога е навистина интересен предмет.

Разбирливо беше да се препишува на Математика 1 и 3 усното, бидејќи беше ужасно тешко, како и по Електроника 2, сите тие шеми од дигитална електроника беа страшни.
Али ОНО? Нека, бидна:)

ThA-BiTcH напиша:
Da da,
aj kazi kakvo e toa penkalo bas kje mi posluzi :icon_lol:
Ako neame u Skopje takvo, mozes da ni pratis nekolku navaka,
mislam deka nema da bide problem?:pos::pos:

Ја имам такво пенкало, од другата страна на тој лист има календар. 30 денари ги купувам, топ се. Ама во орце ми ги научија

Дефинитвно најлесен начин да заработиш оцена е да препишиш .нешто да посебно сум се спремал од дома за препишување не памтам, пошто не ме бива ама ми се случило неколку пати на факс да некој/а нешто поткажи,потсети, па некогаш и нешто да препишам..ама сам да препишувам од ливчиња надвор да седат асистентите и професорите кога ќе влезат во амфитеатар ќе знаат кој препишал,само финтата и тие дека поминувале на ист начин па затоа оставаат да се препиушува....

eve za devojkite eden nachin za prepishuvanje vaka ke si napraish livche so najvaznite raboti na pc i ke go isprintash da mozesh da go chitash. u shkolo ke oblechesh suknja dugachka podugachka od kolenici ke go zalepish livcheto vo vnatreshosta na suknjata. samo malce ke ja prevrtish suknjata i ke imash celo livche profesorkata nema da se sumnja samo nemojte da buljate u livcheto onaka samo po malce i nikad nema da ve fatat drugarkami prepishuashe taka 4 godini u sredno nikad ne ja fatija probajte devojki ozbilno

Во основно не препишував, беше многу строго, но во средно да.
На факултет се немам обидено, иако неколку пати направив ливчиња, ама џабе, не ги искористив :)

do den denes prepisuvam i nema test a da ne sum p[rpisuvala i nikad ne me faile (pu pu nedaj boze).i toa na sekakvi nacini imam pisuvano na klupata,stolcinjata,na race,noze,prsti,livcinja,gumi,penkala.....koga imav livcijna najcesto gi kriev pozadi uvo svitkani vo rolna :baeh:

Epa da :vrtenje i konsultiranje so partnerot do mene mu e na sekoj privilegija..taka i mene:)

сакате да ви кажам како ке поправам латински?

Цел тим ке биде негде на кафе, јас со смс пораки ке им ги праќам речениците кој треба да се преведат а они ке ми враќаат со деклинации со се....

vcera praev test germanski i si spremiv
livcinja,na rakata si napisav toa sto neznaev(a nisto neznaev,kamen germanski cel zivot sum)
i zakasniv edno 1min vreme na testot i profesorkata mi vika
dojdi sedi na moeto mesto na katedrata,kaj me sedna de
aman edvaj uspeav 3-4 zborcinja da prepisam ako dobijam 2 sve zivo castam!:icon_lol: :icon_lol:
bre prpat vaka mi se desava...:wink:

Завчера праев тест, и си ја извадив книгата на клупа. Јебига бевме 8 души па се праеше дека не гледа дека препишуваме пошо не испоштува што не киднавме:baeh:

smizlicka напиша:
vcera praev test germanski i si spremiv
livcinja,na rakata si napisav toa sto neznaev(a nisto neznaev,kamen germanski cel zivot sum)
i zakasniv edno 1min vreme na testot i profesorkata mi vika
dojdi sedi na moeto mesto na katedrata,kaj me sedna de
aman edvaj uspeav 3-4 zborcinja da prepisam ako dobijam 2 sve zivo castam!:icon_lol: :icon_lol:
bre prpat vaka mi se desava...:wink:

Што не идеш кај Лу сега барем знаеш каде е, ем кафе ќе се напиеш, ем можеш муабет на германски да си правиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom