Предлозите на Нимиц

yin yang напиша:
Па е

РАПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

Јас стварно навистина жими се не ве разбирам.

Република Македонија од кога не е исто со Република Македонија.

Исусе Христе Дево Маријо

Но за употреба секаде и насекаде без референци, ставки и додавки и во транскрипција, а не Рипаблика Македониџа, ами Рипаблик оф Маседониа, Републик Маседоан.

Вака се појќе ме палиш јинг, да си знаеш.

yin yang напиша:
Фрази ала Бране не чинат, ала Груевски, ала Брат Љубе, ала Петко, Ала Трајко, Ала Тито, чинат.

Амин. На форумот не смее да има идеи кои ги брани владата.

Да де, заборавив, нашата влада е најбоља у свет еи!
Нема да има друга таква, тотем да им дигнеме.

Идеи кои ќе не извлечат од покаканициве кои ни ги сервираат бараме, било да се од Бранко, Љубчо, Гвујо или кој и да е покакакни.
Ама, ти си венчаната за власта. Ја гледаш разликата сега?

Мистичен напиша:
Да де, заборавив, нашата влада е најбоља у свет еи!
Нема да има друга таква, тотем да им дигнеме.

Идеи кои ќе не извлечат од покаканициве кои ни ги сервираат бараме, било да се од Бранко, Љубчо, Гвујо или кој и да е покакакни.
Ама, ти си венчаната за власта. Ја гледаш разликата сега?

Не е нашата влада најДОБРА ВО светОТ, само се обидува да направи најдобро што може со условите и можностите кои ги има.

Која и да е влада, не може повеќе, се е отидено во три... и не може да се очекуваат чуда, посебно не фантастични промени преку ноќ.

Ах да... венчана сум, имам и венчален лист:

Јин Јан стапи во брак со Владата на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Шо значи јас кога ќе дојдам на власт, со моите, оние НЕтвоите, ќе ми дајш крукче или ќе се разведеш. Ај, бек ти д сабџект плиз.
Имаш ли коментар на моено, за транскрипција и постојано и насекаде употреба на името наше, уставно.

yin yang напиша:
Која и да е влада, не може повеќе, се е отидено во три... и не може да се очекуваат чуда, посебно не фантастични промени преку ноќ.
Трет мандат иста приказна...амин. Ко лента од говор на Бранко да си проголтала.

Другата поента - сите реално можеме да ги согледаме грешките и позитивните работи кои ги имаат направено различните плитички опции и да ги коментираме реално. Разликата со тебе е што ти безусловно ги браниш сите потези на владата.

Отидов јас да се истрчам на фудбал, а ти размисли за ова погоре.

Види, еден овчар со 2 милиони своеглави овци и не е мала работа.

Гледам ја кој испаѓа овца овде. Само што не е како во реалноста "каде една овца, таму сите". Остана осамена, тргна по твојот овчар. Среќен пат! : )

бееееееееееее

Се јави црната овца на вашиот форум

yin yang напиша:
бееееееееееее

Се јави црната овца на вашиот форум

Ќе те замолам да не претеруваш

Еден пост ти избришав веќе.

Ако немаш што да коментираш тогаш немој.

humanoid напиша:
Ќе те замолам да не претеруваш

Еден пост ти избришав веќе.

Ако немаш што да коментираш тогаш немој.

Реплицирам на она што ми беше напишано, а можам и да образложам:

Да, јас сум овца.

Да, и вие сте овци.

Да, на форумов мнозинството се „бели“ овци.

Да, јас сум црна овца.

Jas ne ocekuvam da imame isto mislenje, deka ne si makedonka pretostaviv no toa ne ti dava za pravo nas da ne narekuvas zavedeni zosto sakame da ostaneme makedonci. Dokolku nemas a nemas argumenti ne prodolzuvaj so glupostite zosto izleguvas mnogu smesna, a i nesvesno izleguvas kako pogolema dusmanka od dusmanite, i toa kako sto gledas site ti go primetuvaat, no sepak na kraj veruvam deka ne si tuku toa go pravis od inaet.

Bela ili crna, jas cekam odgovor:

1. Dali e tocno deka edno pisuva vo protokolot za upotreba na imeto na drzavata,a drugo vo tekstot na dokumentot?!? So drugi zborovi, odnosno so ovie zborovi, dali ne se veli vo protokolot deka imeto kje vazi za upotreba vo ON, a vo tekstot deka toa kje se primenuva i na drugi drzavi???

Shodno, dali nie spored predlogot na Nimic pred medjunarodnata zaednica kje bideme gradjani na Makedonija, a samo doma Makedonci?!?

2. Dali vo predlozenata rezolucija ne stoi deka taa kje stapi vo sila duri po 30 dena od nejzinoto izglasuvanje vo ON, no POD USLOV da vazat site prethodni odluki (vkl. teritorijalnata podelba od 1913 godina spoed koja diskriminiraat denes)?

E sega, bidejkji patam od nesonica, ne znam dali da zemem apcinja ili ne.

Bela ili crna, jas se uste cekam odgovor:

1. Dali e tocno deka edno pisuva vo protokolot za upotreba na imeto na drzavata,a drugo vo tekstot na dokumentot?!? So drugi zborovi, odnosno so ovie zborovi, dali ne se veli vo protokolot deka imeto kje vazi za upotreba vo ON, a vo tekstot deka toa kje se primenuva i na drugi drzavi???

Shodno, dali nie spored predlogot na Nimic pred medjunarodnata zaednica kje bideme gradjani na Makedonija, a samo doma Makedonci?!?

2. Dali vo predlozenata rezolucija ne stoi deka taa kje stapi vo sila duri po 30 dena od nejzinoto izglasuvanje vo ON, no POD USLOV da vazat site prethodni odluki (vkl. teritorijalnata podelba od 1913 godina spoed koja diskriminiraat denes)?

E sega, bidejkji patam od nesonica, ne znam dali da zemem apcinja ili ne.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom