Мистичен
Човек
yin yang, твојава пропаганда станува полоша и од онаа на Бугарите на форумов. Корегирај се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ух, колку сме ние шовинисти...проклети да сме што си го браниме националниот идентитет од плачипички продадени како тебе. Знаеш што? Преку такво ми е да те читам со дипломатско - калимеровскиве постови.yin yang напиша:Ако ова што јас го зборувам за вас е антимакедонска пропаганда, тогаш она што некои други овде го пишуваат според мене е пропаганда за повикување на нетолеранција, дискриминација, омраза и што уште не
yin yang напиша:Извини! Ама јас се сметам за Македонка и мислам дека предлогот не е толку лош како што некој се обидува да го прикаже. Прости ми по стоти пат, ама стојам на тој став.
Ако ова што јас го зборувам за вас е антимакедонска пропаганда, тогаш она што некои други овде го пишуваат според мене е пропаганда за повикување на нетолеранција, дискриминација, омраза и што уште не.
Мистичен напиша:Да де, и сите ние сме глупи, а ти си паметната и си во право.
Garfield напиша:Секој предлог кој не е: Република Македонија/Republic of Macedonia/Republique Macedoine не е во наша полза и не треба да се преговара.