Само одговорив на прашањето.
Моментално имам само еден аквариум од 240 литри, во него пливаат дискуси, крибензиси и алтиспинози.
До пред две години имав 8 аквариуми сега само еден:kesa: .
Ти какви риби чуваш?
Еј баш овие дена размислував да си купам едно рипче.Ама не знам какво.И плус уште се двоумам,пошто ко ќе сум Бт ќе нема на кој да му го остам во Ск,ќе нема кој да му дај да јади и сл
Еве и јас да се вклучам... Значи и јас имам аквариум, околу 350 литри е. Во него има, оскари, папагани, пирани (Silver Dollar), ајкули... и уште по нешто Да не продолжам со набројувањето, пошто ќе падне муабет дали треба тие риби заедно и зошто не треба : ))) Битно, кај мене функционираат како што треба... : ))
Нема поубаво хоби од одгледуванјето аквариумски риби,растенија па и корали моментално имам еден 150 литарски слатководен аквариум и еден 300 литарски морски аквариум.
interesno e da odgleduvas ribi4ki Jas imav akvarium i imav sekakvi vrsti ribicki od gupi do skalari do nekakvi ajkuli sega nemam akvarium imam edno malo ripce vo topka beta fish ama gajle nema nedela bez hrana prezivuva hahahaha
Имам повеќе пати чувано риби, ама не бев нешто особено заинтересиран, сестра ми повеќе Пред година дена ми текна нешто да си купам аквариум и риби и кога прашав која им е цената...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.