Кога последен пат сум легнал пред полноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
лелеле да не беше темава немаше да размислам ич за ова, а немам легнато пред 12 часот мноооогу одамна има неколку години, легнував порано до трета година средно, значи има 5 години отприлика.

Не се сеќавам, веројатно кога бев прва смена на школо. Откако сме на распуст не сум легнала пред 12.
Некои обврски баш и немам сега, туку не ми се спие па седам пред компјутер до ниедно време.

Fala .. nov sum i malce ne mi e jasno se .. post? :)
вака сеа, за да не бидеме off topic(надвор од насловот на темата) оди овде : http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?t=18083&page=227
се што те интересира прашај си слободно и добрите чичковци и тетки* администратори ќе ти одговорат со душа.
едит- дадички* администраторки -))

Интересна тема... искрено, без разлика дали сум прва или втора смена на школо никогаш не си легнувам пред 12,некако ниту малку не ми се спие. Но затоа пак утрото неможам да станам од креветот и тогаш сите ми се криви бидејќи се сум нервозна.

Posleden pat????? Pa valda toa bi bilo nekade.........prva nedela skolo...prva smena.....ili ne ne bese. Nezz ali nekade taa nedela znaes dur vlezam u "sema". A posle taa nedela se znae....redovno posle 12.:):):):)

Од пред 2 месеци немам легнато пред 12?

Во Војска :pos2: :pos2:

Jас коа сум и во школо седам до 3 некогаш не ни спијам.. неколку пати ми се има десено да отидам во школо не спиен..

Јако клип4е е тоа " I am not Sadam whos insaine i am Sadam Hussain"

Прва година гимназија, 14 ноември беше. Си го срушив рекордот од три дена без спиење и си легнав во 9.

Прва година гимназија, 14 ноември беше. Си го срушив рекордот од три дена без спиење и си легнав во 9.

Како се деси 3 дена да не спиеш што правеше место спиење жити господ кажи??

Па искрено не се ни сеќавам затоа што работам во ноќни клубови дискотеки кафичи така да почнувам со работа најчесто околу 22 завршувам 04 :wink:

Па искрено не се ни сеќавам затоа што работам во ноќни клубови дискотеки кафичи така да почнувам со работа најчесто околу 22 завршувам 04 :wink:

Koi nokni klubovi dikoteki.. potocno ako moze ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom