Кога последен пат сум легнал пред полноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.811
Поени од реакции
3.068
Разни обврски,школо,интернет,излегување,гледање тв и многу други работи. . сме посветени на нив повеке отколку што треба а времето минува.. многупати остануваме сабајле .. КОГА ПОСЛЕДЕН ПАТ СТЕ ЛЕГНАЛЕ ПРЕД полноќ???

пфф ... добро прашање ... мислам пред едно 3-4 год .. не бе *slaps himself* сигурно има и повеќе време .. средно коа бев .. 5 год сигурно ..
у последно време си легнувам пред 12, ама зборам за 12 на пладне :) значи у 6-7-8 сабајле хихихи поздрав!

Интересна тема...вечна тема на татко ми,секогаш ми вика:Дали има еден ден во годината да легниш пред 12? И нормално одговорот е НЕ,пошто висам на интернет,гледам тв или пак учам:pos2::pos2:

Стварно не памтам во средно имаше денови пред 12 да заспијам ама и тие беа ретки...
Си имам мука од ова заспивам сабајле во 6-7 секој ден ако треба да станам станувам било кога 11-12 на пр. пресметано испаѓаат 5-6 саата спиење а вечер пак седам до 3-4

Не памтааааам.... Леле... стварно... болест е ова шо го прајме сите, легнување во ниедно време... Ама шо да прам ко не ми се доволни 24 сати од денот,за да напрам се шо сакамн? :) Зато ''крадам'' и од утрешниот ден:)

Па пред месец дена...бев доста денови спиен само по неколку саата и не издржав си легнав околу 10

Ауу не памтам:toe: а би сакала ама ете заради горенаведениве причини неможам.

Ako saka nekoj da mi kaze .. ako znae zosto reputacijata mi e minus :( mislam deka nisto loso ne sum naprail..

Ako saka nekoj da mi kaze .. ako znae zosto reputacijata mi e minus :( mislam deka nisto loso ne sum naprail..
ете повели од мене реп -)) те средив малце -) ти пишува иначе ваљда причина давателот. и види на кој пост, па свати си сам -))
иначе, онтопиГ, едно година дена минимум. неможам да спијам пред 12.. никако.

Ејј не ни памтам кога последен пат сум легнал пред 12....веќе уствари заборавив како е да си легнам пред 12 најчесто си легнувам кај 2-3 кога како....и онака имам проблеми со заспивањето па настојувам покасно да си легнувам...

Хм, не памтам ... Негде у декември ради школо имам легнато пред 12 гарант, ама не ми текиња кога =)

Не се сеќавам. Скоро никогаш не легнувам пред 12, треба да сум буквално мртов уморен а тоа е ретко.

ете повели од мене реп -)) те средив малце -) ти пишува иначе ваљда причина давателот. и види на кој пост, па свати си сам -))
иначе, онтопиГ, едно година дена минимум. неможам да спијам пред 12.. никако.

Fala .. nov sum i malce ne mi e jasno se .. post? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom