Најхраброто нешто што сте го направиле во името на љубовта

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
1.mu go dadov srceto
2.mu se sprotivstaviv na tato:> ne otiodv na edno patuvanje(avtsralija) na koe bese siguren deka ke otidam
3.se otkazav od licnosti so mi znacele
fer ke bide da me ostavi?:(

ак му се лигајш и ак му паѓаш во трансој .. леле колку те сакам.... тој мојт само појќе да се курчит и да се заебават.. зато сакајте со резерва!!!!

Си заминав од неа кога најмногу ја сакав ...
ЗОШТО ? .... Не прашуј зошто ! :)

Проаѓав покрај Јаја-паша во 2 саат сабајле.

Проаѓав покрај Јаја-паша во 2 саат сабајле.

И јас исто. Ама па и не е некоја опасност да демнее повеќе е од слушање и некаква слика создадена за тој дел на градот во доцни часови. Сеедно на почеток така го доживував и јас тоа одење на јаја паша, потоа не.

Онтопик:Отварав смедеревка со рака.:kesa:

оф-топик За неупатените Јаја-Пашина џамија е трговски центар во Скопје каде што за половна сума може да добиете игла во вена и куршум во глава.

сум правел многу работи во име на љубовта, но онаа со која најмногу си се гордеам е една постапка која ја направив за една другарка.
имено, не бевме ништо повеќе од другари и не ни бев заљубен во неа, но се решив да го прекинам контактот со неа, за да не и наштетам во врската, бидејќи дечко и мисли дека сум и се пуштал.

за нејно добро веќе не се дружам со неа. и пишав еден смс зошто тоа го правам, ја избришав од скајп и и реков дека еден ден можеби ќе ја свати мојава постапка, доколку сега не може во целост да ја разбере.

може еден ден и ќе ја цени таа добрина, од кај да знам

Сум ги трпел нејзините другарки... и тоа многу :uvo:
сум добил многу "бомби" од неа и нејзините другарки ( ах тие другарки... )
и други работи кои многу ме повредија...
а уште ја сакам :toe:

Сакам...нема похрабро нешто од тоа.

Знаете што? Ништо не сум направила и КРАЈНО ВРЕМЕ е да направам некоја глупост во ИМЕТО НА ЉУБОВТА...:smir:

п.С.Изгледа затоа што ми било интересно кога правеле се за мене, само најверојатно подобар е филингот кога ти ќе направиш нешо за некого, отколку кога ќе направат нешо за тебе...

...неам појма..до сеа ништо..а и нејќу бре....:pipi:..нек он прае све..нек докаже дека хи лов ми хахаха:pos2:(ќе дочекам..а?)

Се уште тоа не се случило, или не сум наишол на девојка која ќе ме натера да правам испади во јавност за неа.:helou:

Му реков дека не сакам да ми се јавува повеќе и дека не сакам да го видам.
Не можевме еден без друг,ама не не биваше заедно.

Истолерирав грешка.
ГрешкИ.

И не ми е прв пат и не е со еден само и може не звучи ко храбра работа, ама сигурно е глупава. Плус, не сум по филмските работи, да скокам од воз за неа ко Нико или да му нацртам „Те сакам“ графит пред зграда.

Ниеден маж со мене не се чувствува особено посебно, ваљда. :icon_lol:
Јас сакам обична љубов, не филмска и авантуристичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom