Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки ... Мислев дека и на овој натпревар ќе ги прокоцкаат трите бода ... Но сепак, дојдоа до победата ...

честитки
ја фатив х-1
ама џабе заеба тотенхем

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

па добро е што темата е отклучена повторно а за портсмут мислам дека си замина доста добри играчи ова лето како што се џонсон и крауч а за наредната сезона очекувам да се борат за лига на европа а не за опстанок

па добро е што темата е отклучена повторно а за портсмут мислам дека си замина доста добри играчи ова лето како што се џонсон и крауч а за наредната сезона очекувам да се борат за лига на европа а не за опстанок

Гаволски ке ни биди тешко да опстаниме а не да се бориме за лига на европа.Како прво 9 месеци немаат никакви пари во клубот ако не ги продаевме клучните играчи диара и дефо зимата и крауц и дзонсон летово клубот ке пропаднесе.Прво треба ал фахим да го превземи клубот,да не стабилизира финансиски да ги исплати долговите,после ке треба буџет од 30 мил за нови играчи оти со 19 играчи колку шо ги имаме сега не се опстанува барем уште 5 6 играчи па можи ке опстаниме па од другата сезоона за понапред ке мислиме оваја сезона цел ни е опстанок.Плус имаме и не баш добар тренер харт кој игра негативен(дефанзивен фудбал)ама јас со тоа го подржувам ке видиме ни требаат уште неколку физички играчи и еден технички поткован како белуши.Ке биди жестоко

Брат дали ти или кој било друг можи да најди форум за портмут форум од англија.Јас бев на таков форум rivals.net ама тој форум повеке не се пушта нз зш.ако можи да најди некој одма нека ми пиши

Брат дали ти или кој било друг можи да најди форум за портмут форум од англија.Јас бев на таков форум rivals.net ама тој форум повеке не се пушта нз зш.ако можи да најди некој одма нека ми пиши

жал ми е ама не можам бидејќи сум тапа за англиски

Каква лига Европа да обезбедиме опстанок оваа сезона бомба сме:uvo:

де де не бидете толку песимисти искрено има многу силна конкуренција за лига на европа ман сити астон вила евертон тотенхем ама сепак вреди да се надевате

Оваа година очекувам повеке од Портсмут:helou:

Вака нешто има...

http://www.pompeyonline.com/forums/

http://thepompeychimes.net/forum/viewforum.php?f=2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom