- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Како и да е, Портсмут не смееше да си дозволи такво нешто ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
честитки
ја фатив х-1
ама џабе заеба тотенхем
па добро е што темата е отклучена повторно а за портсмут мислам дека си замина доста добри играчи ова лето како што се џонсон и крауч а за наредната сезона очекувам да се борат за лига на европа а не за опстанок
па добро е што темата е отклучена повторно а за портсмут мислам дека си замина доста добри играчи ова лето како што се џонсон и крауч а за наредната сезона очекувам да се борат за лига на европа а не за опстанок
Ален 001 и ти случајно да не си навивач на портсмут?Каква лига Европа да обезбедиме опстанок оваа сезона бомба сме:uvo:
Ален 001 и ти случајно да не си навивач на портсмут?
Вака нешто има...Брат дали ти или кој било друг можи да најди форум за портмут форум од англија.Јас бев на таков форум rivals.net ама тој форум повеке не се пушта нз зш.ако можи да најди некој одма нека ми пиши